Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell obre el termini per participar en el sorteig per pujar al balcó de l’Ajuntament per Festa Major

El termini per participar serà del 4 al 21 de juliol

Un castell dels Nens del Vendrell vist des d'un balcó de l'Ajuntament Un castell dels Nens del Vendrell vist des d'un balcó de l'Ajuntament ARXIU / INFOCAMP
Festa Major Redacció Infocamp
Diumenge, 03 Juliol 2022 14:19

Després de dos anys de no poder celebrar la Festa Major en tot el seu esplendor a causa de la pandèmia, enguany novament s’obre el balcó de l’Ajuntament del Vendrell a tothom per gaudir, mitjançant un sorteig, de la Cercavila de cultura popular, de la ballada d’honor a la Plaça Vella i dels castells del 26 de juliol, Santa Anna, així com de la Cercavila de cultura popular i ballada d’honor dels grups infantils del dia 27 de juliol, Santa Anneta. El termini per participar serà del 4 al 21 de juliol (a les 24 h).

En concret, s’ofereixen dues vies per participar en el sorteig: d’una banda, la via telemàtica, a través del formulari habilitat a l’app eAgora, i de l’altra, presencialment, omplint una butlleta al servei de portes de l’Ajuntament del Vendrell (de dilluns a divendres de 6 h a 21 h i dissabtes de 6 a 14 h); a l’Oficina de Turisme de Coma-ruga. Av. Brisamar, 1, de dilluns a dissabte de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h, i diumenges i festius de 10 h a 14 h i també al Centre d'Iniciatives i Turisme, a la Ctra. Dr. Robert, 33, de dilluns a divendres de 10 h a 13 h.

Totes les butlletes recollides i els formularis rebuts entraran en el sorteig que es celebrarà, en un acte públic, el divendres 22 de juliol, a les 14 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell. Es sortejaran 2 places, amb un acompanyant cadascuna, tant per al dia 26 com per al dia 27. A banda de les 2 butlletes guanyadores se’n trauran també 2 de reserva pels dos dies, respectivament.

El resultat del sorteig es comunicarà a les persones guanyadores, les quals s'hauran de presentar, a les 11.30 h, a la porta de l'Ajuntament per poder accedir al balcó el dia 26 o el 27 de juliol, segons el resultat del sorteig.

El regidor de Participació Ciutadana, Christian Soriano, ha animat a tots els vendrellencs i vendrellenques que vulguin viure alguns dels actes més significatius de la Festa major vendrellenca des d’una perspectiva diferent i especial a participar en aquesta iniciativa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: