Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prop de 4.000 visitants visiten la Terrafira del Morell

El nou format de fira de mostres ha estat farcit d’activitats paral·leles i complementàries a la presència dels 58 expositors presents

Estands de la Terrafira Estands de la Terrafira CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Mai 2017 14:47

La societat morellenca ha constatat, amb la seva assistència als diferents espais i actes proposats, la bona rebuda a la Terrafira, el nou format de fira de mostres que l’Ajuntament del Morell ha creat enguany i que, en principi, s’anirà celebrant cada dos anys. Unes 4.000 persones han visitat els diferents espais de Terrafira durant el cap de setmana, en una iniciativa que ha rebut una valoració molt positiva per part de l’organització, dels establiments participants i del públic assistent. Bona prova d’això és el fet que els restaurants del municipi han registrat una gran ocupació, gràcies a l’elevada afluència de visitants que Terrafira ha atret fins al municipi morellenc.

La tradicional presència a la Rambla Joan Maragall d’estands expositors del comerç local – i que ha reunit fins a 35 firmes- s’ha vist enguany completada i potenciada per dos espais més que, per iniciativa del consistori, han donat forma a la Terrafira 2017: l’espai artesà, ubicat a l’entorn de la casa consistorial i integrat per 15 estands, i l’espai gastronòmic, al jardí del palau municipal i que ha comptat amb 8 establiments de restauració i amb actuacions artístiques en directe per dinamitzar i potenciar aquest espai.

Tot plegat ha permès viure un gran ambient al centre del Morell, amb un degoteig constant de veïns i també de visitants arribats d’altres municipis de l’entorn, que han pogut gaudir de les diferents activitats organitzades: la trobada de vehicles clàssics, descapotables i de competició, dissabte al matí; la diada castellera de diumenge, amb l’actuació dels Xiquets de Tarragona i dels Xiquets de Reus; les actuacions musicals a l’espai gastronòmic; les degustacions d’olis i vermuts; i la presència de personatges infantils que van omplir d’il·lusió els visitants més petits.

Després de cloure aquesta edició 2017 de la Terrafira, des de l’Ajuntament se’n fa “una valoració molt positiva, tant per l’elevada presència d’expositors, com per l’excel·lent resposta social que aquesta iniciativa ha tingut”, segons apunta Susanna Ferré, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell. De fet, la responsable municipal considera que “s’ha complert l’objectiu que ens havíem fixat, que era donar a conèixer l’entorn comercial del Morell, perquè aquí hi tenim una molt bona oferta d’empreses, productes i serveis”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: