Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La fira 'Altres Lletres' de Valls comptarà amb una dotzena d’actes i presentacions

Aquest dissabte 16 d’octubre, des de les 10 i fins a les 19h, la plaça de la Zeta s’omplirà de literatura i pensament crític

Aquest dissabte 16 d’octubre, des de les 10 i fins a les 19h, la plaça de la Zeta de Valls s’omplirà de literatura i pensament crític Aquest dissabte 16 d’octubre, des de les 10 i fins a les 19h, la plaça de la Zeta de Valls s’omplirà de literatura i pensament crític ALTRES LLETRES
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Divendres, 15 Octubre 2021 21:56

Valls celebrarà aquest dissabte 16 d’octubre la tercera edició de la fira 'Altres Lletres – Fira del pensament crític i l’acció conscient.' Els impulsors d’aquesta fira són el Casal Popular La Turba i Llumull Accions Audiovisuals, que tenen l’objectiu de fer “una fira literària i crítica allunyada de l’època de més saturació editorial, com és Sant Jordi”.

Després d’una exitosa primera edició, l’any passat la pandèmia va obligar a reformular la fira, que es va haver d’adaptar a un format amb només presentacions. Enguany torna amb tota la seva esplendor i recupera les parades d’editorials durant tot el dissabte. 

La fira comptarà amb gairebé 20 editorials que es repartiran per tota la plaça de la Zeta. Des de l’organització s’ha treballat perquè hi hagi editorials molt diverses i per a tots els públics, des de la literatura infantil i juvenil, fins a propostes més polítiques, poètiques o de narrativa.

A més, la plaça de la Zeta també comptarà durant la mateixa jornada amb l’Ecofira del Camp de Tarragona, amb diversos productors de proximitat. 

L’espai de Cafès Líder, escenari de les presentacions de dissabte

La fira 'Altres Lletres' tornarà a comptar amb la col·laboració de Cafès Líder, i és que el seu espai exterior acollirà les presentacions del dissabte. Així, a partir de les 10:30h, els més petits tindran 'Piscina poesia', a les 11:15h, la presentació del projecte Top Manta, a les 12h, el llibre 'Ara sí, t’estimo tal com ets', de l’Editorial Neret i,a les 12:45h, la presentació del llibre ¡Pájaros en la cabeza' de Virus, amb el seu autor Javier Erro.

A la tarda el feminisme de 'El bram del Drac' (17h) de Rosa Elvira i l’editorial Tintamotora, les històries de joves migrants a 'Tan sols viure', de Sara Montesinos i Martí Albesa, de Pagès Editorial (17:45h) i 'Art (in)útil', de Daniel Gasol, i l’editorial Raig Verd (18:30h) serviran per omplir l’espai de literatura i pensament crític.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: