Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Firagost de Valls estrena el primer saló de tecnologia agrària i bioeconomia

Agroinnova es farà a la sala Kursaal i inclourà exposicions, formacions i activitats

Cartell de Firagost en la presentació de la mostra a la Cambra de Comerç de Valls Cartell de Firagost en la presentació de la mostra a la Cambra de Comerç de Valls CAMBRA DE VALLS
Fires i Congressos ACN
Divendres, 23 Juny 2023 15:28

Agroinnova és la principal novetat de la Firagost de Valls 2023 que arriba a la 67a edició. El primer Saló de Tecnologia Agrària, Bioeconomia i Alimentació es farà a la sala Kursaal, un nou espai innovador i tecnològic que combinarà l'exposició de productes amb conferències, jornades tècniques i activitats relacionades amb el sector agrari i alimentari del Camp de Tarragona. La iniciativa respon a "la necessitat real de reinventar-se per part del sector agroalimentari".

Firagost, que es farà l'1 i 2 d'agost, tindrà més de 200 expositors distribuïts en un extens recinte firal, i mantindrà la seva essència i u una àmplia oferta i varietat d'activitats culturals, artístiques i d'oci per als visitants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: