Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Almoster presenta la quarta edició de la fira Art's

La fira de les arts escèniques catalanes al carrer tindrà lloc els dies 7 i 8 d'octubre

Presentació del cartell de la quarta edició de la fira Art's a Almoster Presentació del cartell de la quarta edició de la fira Art's a Almoster AJUNTAMENT D'ALMOSTER
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Setembre 2023 22:22

Aquest dilluns al matí s'ha presentat la tercera edició de la la fira Art's que tindrà lloc els dies 7 i 8 d’octubre a Almoster, la fira de les arts escèniques catalanes al carrer. La roda de premsa ha tingut lloc a la sala de plens de l’Ajuntament d’Almoster i ha anat a càrrec d'Oriol Calabuig, regidor de cultura, Pep Llonch, alcalde i Pere Toro, director del festival.

Aquesta quarta edició comptarà amb once espectacles, nou companyies i dos foodtrucks i que ompliran Almoster de màgia, humor, crítica social i diversió per a tota la família.

Tots els espectacles són gratuïts i es duran a terme en diferents ubicacions del municipi.

Enguany, el pressupost ha estat de 21.328,75 euros i la Diputació de Tarragona ha concedit el 88,92%, és a dir 19.194,76 euros.

Podeu veure tots els espectacles aquí

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: