Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cambra organitza aquest divendres un 'Bon dia Tarragona' virtual sobre el sector immobiliari

Anna Gener, presidenta-CEO de Savills Aguirre Newman, parlarà de 'El sector immobiliari com a motor de la reactivació econòmica'

La presidenta-CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona, Anna Genner La presidenta-CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona, Anna Genner SAVILLS AGUIRRE NEWMAN
Habitatge Redacció Infocamp
Dijous, 14 Gener 2021 07:58

La presidenta-CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona, Anna Genner, participarà aquest divendres 15 de gener, a les 09:00h, a la primera edició de l’any 2021 del cicle de jornades 'Bon dia Tarragona' que, en format virtual, organitza la Cambra de Tarragona.

Gener parlarà de 'El sector immobiliari com a motor de la reactivació econòmica'. I en el decurs de la seva intervenció explicarà que la pandèmia ha provocat canvis en el comportament humà que impliquen també canvis en el sector immobiliari i en el desenvolupament de l’urbanisme de les ciutats.

La conferenciant

Anna Gener és presidenta i CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona, empresa de consultoria immobiliària.

Compromesa amb la vida econòmica i social de Barcelona, participa activament en diverses organitzacions, essent vocal consultora de la Cambra de Barcelona, membre de la Junta Directiva d’ACG Barcelona, membre del Consell Assessor Internacional de la UPF Barcelona School of Management, membre del Consell Social de l’Ateneu Barcelonès, patrona de la Fundació Cares i de la Fundació Museu Picasso.

També és membre del Comitè Editorial d’El Periódico, de la Junta Directiva de Mutual Midat Cyclops, del Consell de la Royal Institution of Chartered Surveyors, RICS, a Espanya i del Senior Advisory Board de TechEstate.

Gener escriu periòdicament en diversos mitjans: Eje Prime, Via Empresa i El Periódico.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, CaixaBank i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: