Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Rodonyà comença les obres de millora de l’accés al cementiri

A més de la construcció d’una rampa, es repararan i pintaran els espais en mal estat

La supressió de barreres arquitectòniques del cementiri permetrà un millor accés, sobretot, per a les persones amb discapacitat La supressió de barreres arquitectòniques del cementiri permetrà un millor accés, sobretot, per a les persones amb discapacitat CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 25 Novembre 2017 21:22

L'Ajuntament de Rodonyà ha començat les obres de millora de l'accés al cementiri que permetran suprimir les barreres arquitectòniques per tal de millorar les condicions d'accessibilitat amb la construcció d'una rampa. Els treballs, que van començar el 22 de novembre, volen garantir l'autonomia i la no discriminació de les persones amb discapacitat. Aquesta mesura també facilitarà el desplaçament del fèretre fins a la zona de nínxols en la celebració d'enterraments.

El projecte inclou actuacions complementàries que busquen millorar l'aspecte del conjunt. A part de la instal·lació d'una porta metàl·lica per al nou accés, se substituiran les teules malmeses a la zona de la capella i el portal de l'entrada, es repararan els revestiments de la capella, els dels murs laterals que ho necessitin i les parts baixes d'alguns blocs de nínxols. Un cop acabats els treballs es pintarà tot el conjunt. Les obres han suposat una inversió de 16.454,98 euros i es preveu que estiguin enllestides abans de finals d'any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: