Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reoberta completament la circulació a l'AP-7 a Altafulla, que estava tallada per un incendi de vegetació

En aquest punt de l'autopista encara hi ha circulació amb congestió i retencions

Sis dotacions dels bombers s'han desplaçat al punt i han treballat per apagar el foc Sis dotacions dels bombers s'han desplaçat al punt i han treballat per apagar el foc BOMBERS
Mobilitat ACN
Dissabte, 04 Juny 2022 00:07

Reoberta completament la circulació a l'AP-7 a Altafulla, que estava tallada per un incendi de vegetació matolls situats al voral de l'autopista, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Sis dotacions dels bombers s'han desplaçat al punt i han treballat per apagar el foc, que ha cremat amb baixa intensitat entre el talús i un camí que va en paral·lel a l'autopista.

La crema de vegetació ha provocat una columna de fum i s'ha hagut de tallar la circulació en sentit sud durant dues hores, fet que ha provocat retencions d'onze quilòmetres des del Vendrell.

L'incident s'ha produït en mig de l'operació sortida de la Segona Pasqua, durant la qual es preveu que surtin de l'àrea metropolitana de Barcelona uns 480.000 vehicles.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: