Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Finalitza la construcció de la rotonda entre la carretera T-312 i l'AP-7 a Cambrils

L'actuació de prop d'un milió d'euros enllaça amb la futura avinguda de l'Esport i diversos equipaments

La nova rotonda als afores de Cambrils enllaça la T-312 i l'AP-7 amb la futura avinguda de l'Esport i diversos equipaments i infraestructures La nova rotonda als afores de Cambrils enllaça la T-312 i l'AP-7 amb la futura avinguda de l'Esport i diversos equipaments i infraestructures CEDIDA
Mobilitat ACN
Divendres, 10 Febrer 2023 17:14

El Departament de Territori de la Generalitat ha finalitzat la construcció de la rotonda entre la carretera T-312 i l'AP-7 a Cambrils. El giratori, que fa setmanes que està en funcionament i ha comptat amb una inversió de prop d'un milió d'euros, enllaça amb la futura avinguda de l'Esport i diversos equipaments, com ara el parc de Bombers.

L'objectiu de la intervenció és millorar la connectivitat, la seguretat i la canalització del trànsit en un entorn on es registren més de 8.000 vehicles cada dia. Segons el conseller de Territori, Juli Fernàndez, l'actuació "ajuda a transformar una zona de Cambrils". Entre altres accions, en aquesta intervenció s'ha construït un nou carril bici i s'han col·locat elements que faciliten el drenatge de la carretera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: