Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La connexió entre Valls, el Vendrell i Calafell tindrà sis serveis d'anada i tornada a partir de dilluns

Territori adapta l'horari del bus i amplia el servei fins a Sant Vicenç de Calders per connectar amb Rodalies

Imatge d'arxiu del bus que uneix Valls amb el Vendrell i Calafell Imatge d'arxiu del bus que uneix Valls amb el Vendrell i Calafell ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat ACN
Dilluns, 27 Març 2023 00:29

La connexió amb bus interurbà entre Valls, el Vendrell i Calafell comptarà a partir d'aquest dilluns amb un total de sis serveis d'anada i tornada, dos més dels que hi havia fins ara. Aquest 27 de març entra en funcionament la millora global de la línia impulsada pel departament de Territori, que també modifica les condicions del servei actual per fer-lo més eficient amb una adaptació de l'horari i una millora de la velocitat comercial.

Així mateix, per afavorir la integració del transport públic, s'allarga la línia de bus fins a l'estació de Sant Vicenç de Calders, per permetre als usuaris accedir amb més facilitat al servei de Rodalies, amb les línies R2 i R4, RT2, R13, R14, R15, R16 i R17.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: