Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una passarel·la de vianants i ciclistes travessarà per sobre l'avinguda de Bellissens, a Reus

Els treballs començaran el segon semestre d'enguany i duraran nou mesos, segons el Departament de Territori

Imatge d'arxiu d'un tram de l'avinguda de Bellissens, a Reus Imatge d'arxiu d'un tram de l'avinguda de Bellissens, a Reus GOOGLE MAPS
Mobilitat ACN
Divendres, 09 Juny 2023 16:31

El Departament de Territori ha adjudicat les obres per a construir una passarel·la per a vianants i ciclistes i creuar per sobre la T-315, a Reus. El projecte s'ha adjudicat per 1,3 milions d'euros. La passarel·la permetrà donar continuïtat a l’antic camí de Vila-seca a la Canonja i també a la xarxa de carrils bici que el Departament està desenvolupant per a connectar Reus amb aquests dos municipis. Tindrà una longitud total de 190 metres i una amplada de 3,5 metres. Travessarà perpendicularment per sobre la T-315 -coneguda en aquest tram com avinguda de Bellissens- i connectarà amb el camí existent amb rampes paral·leles a la carretera, adaptant-se al planejament urbanístic.

Segons Territori, les obres començaran durant el segon semestre d’enguany i tindran un termini d’execució de nou mesos. L'actuació compta amb finançament de la UE provinent del fons Feder.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: