Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les rues del Carnaval de Reus provocaran afectacions al trànsit

Estarà prohibit l’aparcament al llarg de tot el recorregut de les rues de lluïment (dissabte), matinal i de confeti (diumenge)

Imatge d'arxiu de la Rua de lluïment de Reus Imatge d'arxiu de la Rua de lluïment de Reus ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 09 Febrer 2024 11:43

El servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana de Reus informa de les afectacions al trànsit previstes per aquest cap de setmana amb motiu de la celebració dels actes principals del Carnaval: la Rua de lluïment, el dissabte, 10 de febrer entre les 18:00 i les 21:00h; i la Rua matinal i la Rua de confeti, el diumenge, 11, a les 11:45 i de 18:00 a 20:00h, respectivament.

Dissabte, 10 de febrer

Rua de lluïment: Està prohibit l’estacionament a la zona blava davant la Biblioteca Xavier Amorós entre les 6:00 i les 24:00h del dissabte; i està prohibit l’estacionament al llarg de tot el recorregut entre les 6:00h del dissabte i les 14:00h del diumenge. El recorregut de la rua és: plaça de la Pastoreta, passeigs de Prim i de Sunyer, plaça del Nen de les Oques, passeigs de Sunyer i de Prim i plaça de la Pastoreta.

planol afectacions rua lluiment

Plànol d'afectacions al trànsit per la Rua de lluïment (Reus.cat)

Diumenge, 11 de febrer

Rua matinal: Està prohibit l’estacionament al llarg del recorregut entre les 6:00h del dissabte i les 14:00h del diumenge, amb excepció de la plaça de la Pastoreta, els ravals de Robuster i de Sant Pere, el carrer de Doctor Robert, la plaça de la Llibertat i el carrer de Pintor Tapiró, que està prohibit estacionar-hi de les 20:00h del dissabte fins a les 22:00h del diumenge. El recorregut de la runa és: plaça de Pastoreta, carrer de Misericòrdia, ravals de Robuster, de Sant Pere i del Pallol, plaça de Catalunya, carrer del Dr. Robert i plaça de la Llibertat.

Rua del Confeti. Està prohibit l’estacionament al llarg del recorregut entre 20:00h del dissabte i les 22:00h del diumenge. El recorregut és: plaça de la Llibertat, carrer del Doctor Robert, plaça de Catalunya, ravals del Pallol, de Sant Pere i de Robuster, carrer de Misericòrdia i plaça de la Pastoreta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: