Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'AP-7 concentra les retencions aquest Dilluns de Pasqua en l'operació tornada de Setmana Santa

Uns 288.300 vehicles ja han retornat a l'àrea metropolitana de Barcelona, un 49% dels previstos

Vehicles de tornada cap a Barcelona per l'AP-7 durant l'operació aquest dilluns de Pasqua Vehicles de tornada cap a Barcelona per l'AP-7 durant l'operació aquest dilluns de Pasqua LAURA BUSQUETS / ACN
Mobilitat ACN
Dilluns, 01 abril 2024 13:10

L'AP-7 concentra les retencions aquest Dilluns de Pasqua en l'operació tornada de Setmana Santa. A les 12.30 hores destaquen els 10 quilòmetres de cua entre l'Hospitalet de l'Infant i l'Ametlla de Mar, els 4 quilòmetres de circulació lenta entre Banyeres del Penedès i el Vendrell, els 2 quilòmetres d'aturades a Santa Margarida i els Monjos o els 3 quilòmetres de cua al Vendrell, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Al tram nord de l'AP-7, hi ha tres quilòmetres de circulació intensa a Maçanet de la Selva i tres quilòmetres més de retenció a la Roca del Vallès. Uns 288.300 vehicles ja han retornat a l'àrea metropolitana de Barcelona fins a les 12.00 hores, el 48,9% dels 590.000 previstos, segons ha detallat l'SCT.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: