Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La residència de la Mercè s'amplia amb 86 noves places

En un termini de 18 mesos el centre de Tarragona disposarà d’un 50% més de capacitat

Plànol virtual de com quedarà la residència ampliada, després de les obres que permetran multiplicar la seva capacitat i alleugerir llistes d’espera Plànol virtual de com quedarà la residència ampliada, després de les obres que permetran multiplicar la seva capacitat i alleugerir llistes d’espera DTSF
Salut Agnès Llorens
Divendres, 30 Juny 2017 17:02

Noves places per als avis que vulguin optar a viure a la residència de la Mare de de Déu de la Mercè de Tarragona. El centre va anunciar aquest divendres el departament de Treball, Afers Socials i Famílies destinarà un total de 5,4 milions d’euros per les tasques de reforma de l’edifici, una tasca que servirà per fer habitable parts de l’edifici que, ara mateix, no es troben en funcionament i que serviran per deixar disponibles 86 noves places, que suposen un increment de més de 50% del nombre d’usuaris actuals de l’equipament.

“Estem molt contents de poder anunciar oficialment la creació de noves places públiques”, va anunciar aquest divendres la consellera de Família i Afers Socials, Dolors Bassa, que es va desplaçar fins a Tarragona per avançar que, finalment, la residència disposarà d’un total de 180 places i que la previsió és que “en 18 mesos”, les noves dependències de l’edifici estiguin en funcionament.

D’altra banda -i pel que fa a la despesa que suposen les reformes- Bassa va posar de manifest que una part del pressupost total de l’obra -1,5 milions d’euros- provindran dels beneficis de La Grossa, dins de la part de la inversió destinada a tasques socials. De la mateixa manera, la conselleria espera que les noves places serveixin per alleugerir les llistes d’espera d’usuaris per accedir al centre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: