Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La policia portuària del Port de Tarragona porta fetes prop de vint mil actuacions de protecció, trànsit i assistència

Elena presideix l'acte de reconeixement del cos, format per una cinquantena d'agents a l'ens portuari tarragoní

Celebració del Dia de la Policia Portuària al Port de Tarragona Celebració del Dia de la Policia Portuària al Port de Tarragona PORT TARRAGONA
Successos ACN
Dijous, 23 Novembre 2023 22:57

El cos de la Policia Portuària del Port de Tarragona, format per una cinquantena de professionals, porta fetes gairebé 20.000 actuacions. Són principalment serveis de l'àmbit de la protecció portuària, trànsit i proximitat i atenció i assistència ciutadana.

El cos policial dona suport en la gestió de la seguretat portuària i de la façana marítima, en l'autorització de transports especials i gestiona controls de trànsit o d'abandonament de vehicles. El cos compta amb dues embarcacions per fer controls per mar i ha incorporat dos drons per potenciar la vigilància des de l'aire.

El conseller d'Interior Joan Ignasi Elena va presidir aquest dimecres el lliurament de reconeixements del Dia de la Policia Portuària que es va fer al port tarragoní.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: