Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Guàrdia Urbana de Reus deté la presumpta autora de l'atropellament mortal d'una dona de 89 anys

La titular del vehicle va fugir del lloc de l’accident i va abandonar el cotxe, segons les investigacions

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Reus Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Reus ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dissabte, 25 Novembre 2023 15:49

La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut la conductora que presuptament divendres va atropellar mortalment una dona de 89 anys a tocar i es va donar a la fuga. La víctima estava passejant acompanyada del seu fill per la cèntrica plaça de la Llibertat de Reus quan un cotxe la va envestir. Gràcies a la informació de diversos testimonis, que van aportar informació sobre el model, color i dos números de la matrícula del cotxe, la policia va localitzar el vehicle poc després a l’avinguda de Marià Fortuny, a poc més d’un quilòmetre de la zona de l’accident. El cotxe tenia desperfectes al xassís i el retrovisor. Des de llavors, la seva titular i conductora estava fugida i aquest migdia agents de la Guàrdia Urbana l’han arrestat.

La víctima del sinistre, que va ser atesa pels serveis d’emergència a la zona de l’accident i posteriorment traslladada al Joan XXIII de Tarragona, va acabar morint a l’hospital.

La Guàrdia Urbana de Reus s’ocupa de les investigacions, que segueixen obertes per la tramitació de l’atestat.

Segons apunten les investigacions, entre dues i tres hores abans de l’atropellament els Mossos d’Esquadra precisament havien fet una actuació a Vilanova d’Escornalbou en la què hi havia aquest vehicle i la seva titular. Llavors, el cotxe no estava danyat. Segons el ‘Diari de Tarragona’, la dona hauria tingut una discussió amb l’exparella en la que es va demanar la intervenció dels agents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: