Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pres que va matar una cuinera a Mas d'Enric havia estat expedientat per una agressió a un altre reclús

L'home va ser apartat de la cuina temporalment però se li va permetre tornar un cop superada la sanció, segons sindicats

Un cartell demanant justícia per a la víctima en la protesta dels treballadors de la presó de Mas d'Enric que tallen l'accés Un cartell demanant justícia per a la víctima en la protesta dels treballadors de la presó de Mas d'Enric que tallen l'accés CEDIDA
Successos ACN
Divendres, 15 Març 2024 09:51

El pres que dimecres va matar una cuinera a la presó de Mas d'Enric del Catllar havia estat expedientat fa uns mesos per una agressió a un altre recurs, segons han explicat fonts sindicals a l'ACN.

Arran d'aquest expedient, l'home va ser apartat de la cuina temporalment però se li va permetre tornar un cop superada la sanció interposada.

Altres fonts han explicat a l'ACN que l'home era autoritari i que no hauria d'haver tornat a la cuina després d'aquest fet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: