Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tres estudiants del Col·legi Lestonnac-l'Ensenyança desenvolupen a Sillicon Valley una plataforma d'ajuda voluntària entre persones

L'equip tarragoní MELIUS ha desenvolupat el projecte 'WELINK', guanyador de la 4a edició de l'Audit Creativity Challenge

El premi pels integrants de l’equip guanyador (Gabriel, Ana, Tzaitel i el seu driver Joan) va ser un viatge el mes de juny a Silicon Valley El premi pels integrants de l’equip guanyador (Gabriel, Ana, Tzaitel i el seu driver Joan) va ser un viatge el mes de juny a Silicon Valley CEDIDA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dissabte, 27 Juliol 2019 17:44

L’equip MELIUS ha resultat el guanyador de la 4a edició del Audi Creativity Challenge amb el projecte 'WELINK', una plataforma que connecta persones amb algun tipus de necessitat social i voluntaris disposats a ajudar de manera solidària i altruista.

El projecte 'WELINK' del Col·legi Lestonnac-l’Ensenyança de Tarragona ha estat el guanyador de la final celebrada a Madrid, on han format part els 10 equips finalistes seleccionats després de diferents fases classificatòries entre els més de 500 equips inscrits en aquesta última edició.

Elements tecnològics com sensors de detecció, dispositius de geolocalització o xips electrònics han estat igualment molt presents en alguns dels projectes presentats per prevenir els atropellaments de persones amb discapacitat visual, localitzar pateres en alta mar, dissuadir i avisar a emergències en situacions d’assetjament sexual o violència de gènere o prevenir el maltractament als animals.

Silicon Valley com a premi

El premi pels integrants de l’equip guanyador (Gabriel, Ana, Tzaitel i el seu driver Joan) va ser un viatge el mes de juny a Silicon Valley. Allà van desenvolupar en profunditat el projecte guanyador en un centre d’innovació disruptiva, compartint experiències amb professionals d’empreses líders com Google, Apple, Netflix, Facebook o Twitter. Al tornar a l'Estat espanyol, han presentat la proposta a diferents partners i possibles inversors amb l’objectiu d’intentar la seva implementació.

                                                         L'equip guanyador, als Estats Units: 

alumnes Sillicon Valley Welink Foto 7

Fomentar el pensament innovador

Audi Creativity Challenge es la competició d’idees creatives impulsada per Audi per fomentar el pensament innovador entre els adolescents y promoure solucions a reptes de la societat actual.

En aquesta 4a edició, desenvolupada durant els cursos 2018-2019, el repte plantejat ha estat ‘Com innovar a l’àmbit social per millorar el benestar de les persones en general i de certs col·lectius en particular?’, amb idees relacionades amb tecnologies emergents per promoure una actitud cívica solidària entre els ciutadans.

La participació ha estat un èxit, amb un total de 511 equips integrats per 1.533 alumnes de la ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà de centres docents de totes les comunitats autònomes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: