Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Liciten per 12 MEUR el manteniment i la conservació de prop de 120 km de carreteres de la demarcació

El contracte afectarà diversos trams de l’A-7, l’N-340, l’N-340A i l’N-235

Dos operaris treballant en el manteniment d'una carretera Dos operaris treballant en el manteniment d'una carretera MTMS
Urbanisme ACN
Dijous, 28 Març 2024 00:52

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha licitat un contracte per al manteniment, conservació i explotació de 118,65 quilòmetres de carreteres de la demarcació de Tarragona per 12 milions d’euros (IVA inclòs). Els treballs afectaran diversos trams de l’A-7, l’N-340, l’N-340A i l’N-235. A més, també es preveu la renovació de la senyalització vertical de l’N-340. En conjunt, les actuacions se centraran en la vigilància i l’atenció d’accidents, la vialitat hivernal, el servei de control dels túnels, així com les comunicacions i el manteniment de les instal·lacions. El contracte té una durada de tres anys, amb possibilitat de pròrroga de dos anys i una addicional d’un màxim de nou mesos.

Entre els requisits del contracte també es troba la promoció de l’eficiència energètica i la reducció d’emissions, el que significa que les empreses interessades hauran de presentar un pla de descarbonització per aconseguir un “balanç neutre en carboni” en un termini de cinc anys i aconseguir reduir les 71.640 tones de CO2 actuals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: