Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alfonso López és reelegit president de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona

S'ha ampliat la junta en nombre d'associacions veïnals representades i es continuarà amb l'estructura organitzativa a través de les taules de treball

Alfonso López ha estat reelegit president de la Federcació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT). A la imatge, el passat mes de gener, en els parlaments de la concentració reivindicativa un any després de l'accident d'Iqoxe Alfonso López ha estat reelegit president de la Federcació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT). A la imatge, el passat mes de gener, en els parlaments de la concentració reivindicativa un any després de l'accident d'Iqoxe ARXIU / INFOCAMP
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Febrer 2021 13:37

L'assemblea general extraordinària de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) va proclamar aquest dimats 23 de febrer la nova Junta directiva per als propers tres anys, que serà presidida per l'actual president, Alfonso López.

La FAVT ha anunciat a través d'un comunicat que enguany s'ha ampliat la junta en nombre d'associacions veïnals representades i que es donarà continuïtat a l'estructura organitzativa a través de les taule de treball temàtiques, que es podrien ampliar properament.

La junta elegida està integrada per Alfonso López (president), Lilian Fernández (vicepresidenta 1), Miguel Àngel Cruz (vicepresident 2), Cristina Bigorra (tresorera), Roser Barrio (secretària) i Justo Velilla, Sergi Carrillo, Antonio Pulido, Úrsula Marín i José Martín (vocals).

Des de la Federació s'afirma que "comencem aquesta etapa amb ímpetu i amb la mateixa il·lusió que han posat fins ara i sempre els equips anteriors", alhora que recorden que a la ciutadania que "estem a la vostra disposició, les portes de la Federació estan obertes a tot el món".

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: