Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona reordenarà el trànsit a la Part Alta per les obres de renovació de canonades

Les mesures estaran en vigor del 8 de gener al 15 de març i afectaran la baixada del Roser, el Portal del Roser i la plaça Pallol

El Portal del Roser és una de les zones afectades per la reordenació viària El Portal del Roser és una de les zones afectades per la reordenació viària ABEL CASANOVAS
Veïnatge Redacció Infocamp
Divendres, 05 Gener 2024 12:17

A partir del 8 de gener fins al 15 de març es produirà una modificació de l’ordenació del trànsit a la Part Alta de Tarragona, concretament als carrers Salines i Rera Sant Domènec, en el marc de les obres generals de renovació de la canonada d’abastament d’aigua que farà EMATSA al carrer Estanislau Figueres, des de la plaça Imperial Tàrraco fins a la Rambla Vella, i de carrer Salines i plaça Pallol.

La renovació s'està duent a terme des del mes de juny de 2023 en diverses fases i està previst que les tasques finalitzin a inicis d'aquest any. Es tracta de prop d’1,5 quilòmetres de canonada que es renova completament per millorar el subministrament d'aigua potable a la zona centre de Tarragona.

Mesures aprovades

A conseqüència de l’arribada de les obres als carrers Salines i Rera Sant Domènec, s’han aprovat per decret una sèrie de mesures temporals d’ordenació viària a la baixada del Roser, al portal del Roser i a la plaça del Pallol, del 8 de gener de 2024 al 15 de març de 2024, ambdós inclosos:

La modificació de l’ordenació del trànsit del portal del Roser de manera que resti en sentit únic des de la baixada del Roser fins a l’avinguda Catalunya. Per tant, queda prohibida de forma temporal l’entrada a la Part Alta pel portal del Roser (només queda permesa la sortida). Els cotxes que circulin per la baixada del Roser en direcció a la Rambla Vella hauran de girar necessàriament a la dreta (portal del Roser), excepte els vehicles autoritzats.

També s’han modificat les prioritats de pas del portal del Roser i la senyalització de la plaça del Pallol i la baixada del Roser.

A més, s’instal·larà una barra de limitació d’alçada i amplada al portal del Roser i plaça del Pallol.

La pilona del portal del Roser romandrà baixada mentre que la del carrer Salines es mantindrà elevada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: