Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Avís legal i privacitat

Identificació i activitat de la societat

El titular i responsable del domini www.infocamp.cat és la societat Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona, S.L., inscrita al Registre Mercantil de Tarragona: Volum 2702, Foli 0071, Secció 8, Full 44472 i proveïda del N.I.F: B55580435.

Dades de contacte: Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona, S.L, Rambla Nova 119 Tarragona Tel. (+34) 977 242 303 – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Descripció de www.infocamp.cat 

El principal servei que s’ofereix al domini www.infocamp.cat és la informació i notícies del Camp de Tarragona i la actualitat en general

Prestació de serveis

L’oferta de la informació prestada per Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona, S.L. mitjançant www.infocamp.cat és de caràcter gratuït i lliurement revocable sense que afecti a la resta de condicions generals.

Els apartats publicitaris es regularán per contractes individuals amb cada anunciant.

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona, S.L. rebutja la responsabilitat que pugui donar- se per la mala utilització dels citats  continguts i es reserva el dret a actualitzar-los, restringir-los o eliminar-los de manera transitòria o definitiva quan es consideri oportú.

Drets i obligacions de l´usuari

L’usuari s’obliga, essent l’únic responsable, a utilitzar l’oferta dels serveis oferts per Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona,S.L. d´ acord amb la llei, les presents condicions generals i les seves actualitzacions segons les normes de la bona fe, moral i ordre públic generalment acceptades.

L’usuari no tindrà cap dret a reclamar indemnització de cap tipus (directa o indirecta) per interrupcions temporals o suspensió definitiva dels serveis, ja sigui per causes pròpies o alienes.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts de www.infocamp.cat en forma de textos, codi font, disseny gràfic, animacions i imatges, així com marques, noms comercials i altres denominacions queden subjectes als drets de propietat intel·lectual i industrial de Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona, S. L. o de tercers i acollits per la llei.

Sota cap supòsit, l’accés als serveis de Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona, S. L. suposa la renúncia, transmissió, cessió o llicència total o parcial dels esmentats continguts a tercers, ni confereix cap dret d’utilització, traducció, alteració, adaptació, explotació o còpia dels mateixos sense la prèvia i expressa autorització de Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona, S. L. o del tercer titular dels drets afectats. 

En cap cas està autoritzada (i serà perseguida) la reproducció total o parcial de les dades i continguts als que es tingui accés a www.infocamp.cat o s’utilitzaran contraposant la legislació vigent en matèria de propietat industrial o intel·lectual.

Enllaços

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona, S. L. no assumeix cap responsabilitat per l’informació continguda en pàgines web de tercers que incloguin un enllaç cap a www.infocamp.cat.

Així mateix, tampoc assumeix la responsabilitat sobre el contingut de les pàgines a les que s’accedeixi mitjançant enllaços (links) inclosos a www.infocamp.cat. 

Els enllaços cap a pàgines web de tercers continguts en www.infocamp.cat, si hi fossin, tenen finalitat merament informativa i en cap cas suposa recomanació sobre els mateixos.

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona, S. L. es reserva el dret unilateral a prohibir, limitar, o exigir la cancel·lació dels enllaços que apuntin al domini www.infocamp.cat, quan així ho cregui convenient, mitjançant simple comunicació al titular de la pàgina web, sense que sota cap concepte estigui obligat a abonar cap tipus de compensació per aquest motiu.

Modificacions

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona, S. L. podrà modificar o actualitzar las presentes Condicions Generals, que seran publicades en www.infocamp.cat sense necessitat de qualsevol altra notificació addicional als usuaris de la pàgina web.

Legislació i jurisdicció aplicable

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona, S. L. i l’usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur o legislació aplicable que pogués pertocar-los, es sotmeten a la legislació de dret comú espanyola i a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Tarragona (Espanya), llevat que la legislació aplicable determini de forma imperativa un altre fur o legislació diferent.

Consentiment de l´ usuari

L’usuari declara haver llegit les presents condicions generals, acceptant i autoritzant, plena i expressament, tot el disposat en cadascuna d’elles cada cop que accedeixi a www.infocamp.cat o utilitzi els seus serveis.

DECLARACIÓ  DE PRIVACITAT

Les dades personals subministrades són incorporades a un fitxer on s’emmagatzemen i tracten, responsabilitat de Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona, S.L. amb CIF B55580435 i domicili social a Rambla Nova 119, 2on 1a, Esc.A, 43001 Tarragona Telèfon: 977 242 303 i correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

En facilitar-nos informació personal, accepta els termes i les condicions de la present Política de Protecció de Dades que posem a la seva disposició en el mateix procés de registre d’aquells, així com de forma permanent i accessible a través dels enllaços corresponents mitjançant la seva publicació electrònica.

Què entenem per dades personals?

Les dades personals són les dades que identifiquen o permeten identificar a una persona física. Una persona física identificable és aquella que es pot identificar directa o indirectament mitjançant la referència a un nom, un correu electrònic, un telèfon, una adreça postal o factors específics de la identitat física, fisiològica, genètica, econòmica, cultural o social d’aquesta persona física.

Com fem servir les seves dades personals?

Des de Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona, S.L. tractem la informació personal que l’usuari facilita per donar resposta a la seva sol·licitud o consulta i/o per la tramesa de resums informatius d’actualitat.

Tot això sobre la base del principi de minimització pel qual les dades que podrem tractar seran adequats, pertinents i limitats als necessaris en funció de les finalitats pels quals van ser recaptats i respectant sempre la voluntat de l’usuari.

Com compartim les seves dades personals?

Podem divulgar les seves dades personals a tercers quan sigui necessari per complir amb les nostres obligacions legals. No venem, lloguem ni revelem les seves dades personals a tercers que puguin usar-les amb finalitats de màrqueting i publicitat sense el seu consentiment.

Quins són els drets de l’usuari?

Respectem el seu dret a accedir a les seves dades personals, corregir-les, demanar la seva eliminació o sol·licitar que es restringeixi el nostre ús de les seves dades personals dins dels límits establerts per la llei vigent. També adoptem les mesures necessàries per assegurar-nos que les dades personals que recaptem són exactes i estan actualitzades.

Qualsevol persona té dret a accedir a les seves dades personals.

Si les seves dades personals són incorrectes o estan incompletes, té dret a demanar-nos que les actualitzem.

Pot demanar-nos que eliminem les seves dades personals.

Podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades o la seva portabilitat, en aquest cas únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Si ha atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, té dret a retirar-ho en qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En aquests supòsits deixarem de tractar les dades o, si escau, deixarem de fer-ho per a aquesta finalitat en concret, excepte per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Pot exercir qualsevol dels seus drets enviant una sol·licitud per escrit a Rambla Nova 119, 2on 1a, Esc.A 43001 Tarragona o bé per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Una vegada que rebem la seva sol·licitud i sempre que la mateixa contingui tots els requisits exigits per la llei de protecció de dades, atendrem la seva petició per garantir l’exercici dels seus drets.

Com protegim les seves dades?

Protegim les seves dades personals usant les mesures de seguretat tècniques, organitzatives i administratives necessàries per reduir els riscos de pèrdua, ús indegut, accés no autoritzat, revelació i alteració.

Quan temps conservem les seves dades?

Les dades per a la gestió de la relació amb el client, la facturació i cobrament dels serveis seran conservats durant tot el temps que sigui necessari per proporcionar-li els serveis i/o productes que ha contractat. Una vegada finalitzada aquesta relació, si escau, les dades podran ser conservades durant el temps exigit per la legislació aplicable.

Les dades per a la tramesa de resums informatius d’actualitat es conservaran fins que l’usuari decideixi deixar d’utilitzar el servei o bé si aquest es deixa de prestar.

Contacte

Si té algun dubte sobre aquesta Política de Protecció de Dades, posi’s en contacte amb nosaltres:

Per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per correu ordinari a: Rambla Nova 119, 2on 1a, Esc.A 43001 Tarragona

Fen servir el formulari de contacte de www.infocamp.cat

Pot imprimir, descarregar o conservar de qualsevol altra forma una còpia d’aquesta Política de Protecció de Dades (i de qualsevol versió revisada d’ella) per al seu arxiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

Segueix el nostre canal de Telegram 

Per rebre en temps real els titulars d'InfoCamp 

telegram1

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: