Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gastronomia

El Nou vi 4 calçots (DO Tarragona)

Els vins de la DO Tarragona i els calçots de Valls es donen la mà

Gastronomia Redacció Infocamp
Valls acull dilluns la jornada ‘La revolució dels sentits’, per posar en valor la IGP Calçot de Valls i els vins DO Tarragona i arribar millor al consumidor
El xef vila-secà, Eduard Xatruch, preparant el primer dels plats del primer
Gastronomia Josep Cartanyà

"Plats emocionants" al TASTVM Vila-seca

El xef Eduard Xatruch inaugura la mostra gastronòmica que se celebra aquest cap de setmana al jardí del Castell / El restaurant Ca l'Àngel de Valls, Premi Tastvm 2018
El xef executiu del Rock & Grill Cafe, David Santoro, mostra la tapa d'enguany 'Homenatge a Coldplay'. Al seu costat l'alcalde de Salou, Pere Granados
Gastronomia Redacció Infocamp

Una seixantena de restauradors al Gastrotour Salou 2018

Els establiments de restauració es promocionen del 18 al 27 de maig / Els comerciants s'implicaran en la ruta gastronòmica amb la campanya Shopping Salou i amb una mostra de moda
Paella a Cornudella de Montsant
Gastronomia Redacció Infocamp

Cornudella de Montsant celebra aquest cap de setmana una jornada gastronòmica

La cita serà el dissabte, 19 i el diumenge, 20 de maig on també es gaudirà de música en directe
La marca
Gastronomia Redacció Infocamp

Els Ranxets de Torredembarra estrenen vídeo i material promocional

La campanya de promoció gastronòmica inclou showcoking, tallers de cuina infantils i Jornades Gastronòmiques dels Ranxets
El 'showcooking' que va oferir l'any passat el xef vila-secà Eduard Xatruch va tenir molta presència de públic
Gastronomia Redacció Infocamp

El TASTVM Vila-seca arrenca divendres amb un "showcooking" del xef Eduard Xatruch

La mostra gastronòmica que s'inaugura divendres, a les 18:30h, al jardí del Castell, també programarà ponències, tastos i degustacions durant el cap de setmana
Brindis per celebrar la primera edició del 'Vermuting', aquest dijous, a l'Ajuntament de Cambrils
Gastronomia Júlia Estivill

Cambrils posa en marxa la primera edició del 'Vermuting'

Un total de 27 bars i restaurants participaran, del 18 de maig al 3 de juny, en aquesta iniciativa en què també es podrà tastar el gelat 'sorbet de vermut mediterrani'
Imatge d'una de les tapes participants
Gastronomia Redacció Infocamp

El 'Dtapes per Torredembarra' serveix 5.800 racions el primer cap de setmana

Més de 50 establiments participen en la ruta de tapes, que té lloc de l'11 al 27 de maig
La xef del restaurant Voramar, Sara Nicolás, ha rebut el reconeixement com a tapa més votada de la tercera edició de la ruta gastronòmica d'Altafulla
Gastronomia Josep Cartanyà

El restaurant Voramar rep el reconeixement a la tapa més votada d'Altafulla

La ruta 'La Xoixeta. Tapes bruixes d'Altafulla' ha servit més de 7.500 racions i ha generat un volum de negoci de 21.000 euros
El 'Margalef solidari' se celebrarà aquest dissabte a la fonda del municipi del Priorat
Gastronomia Redacció Infocamp

Margalef organitza una jornada gastronòmica solidària

La recaptació anirà a favor de l'ONG Tximelagua, que ajuda fisioterapeutes pediàtrics per atendre a nens amb diferents capacitats
Imatge d'arxiu del Vigralla, la mostra de vins i caves de Llorenç del Penedès
Gastronomia Redacció Infocamp

El Vigralla arrenca aquest cap de setmana a Llorenç del Penedès

La mostra de vins i caves arriba a la vuitena edició, seguint amb els actes del centenari de la Societat Cultural i Recreativa "La Cumprativa"
Imatge d'arxiu dels germans que formen l'empresa Vinum Selecció, Àngel i Anton Gómez Domènech
Gastronomia Redacció Infocamp

El Casal Despertaferro de Reus organitza un tast de vins monovarietals

La xerrada/tast serà aquest dijous 10 de maig, a les 20:30h, i anirà a càrrec del sumiller de Vinum Selecció Anton Gómez Domènech
Presentació de la 21a edició de les jornades gastronòmiques 'Tàrraco a Taula' al terrat del Pretori romà
Gastronomia Júlia Estivill

'Tarraco a Taula' inclourà la rebosteria i l'opció vegana a les propostes gastronòmiques

Les jornades gastronòmiques del Festival Tarraco Viva presenten, de l'11 al 27 de maig, un centenar de plats de cuina romana que es podran degustar en deu restaurants i una pastisseria
Una vintena d'establiments participen en la Ruta de Tapes, Vins i Platets del Vendrell
Gastronomia Redacció Infocamp

Torna la Ruta de Tapes, Vins i Platets del Vendrell

Una vintena d'establiments participen en la ruta gastronòmica que tindrà lloc del 10 al 20 de maig
La segona edició del concurs 'Contantí DTapes' s''ha presentat aquest dimarts a la sala de plens de l'Ajuntament
Gastronomia Albert Cuesta

Tot a punt pel 'Constantí DTapes'

Un total de nou establiments participen en la segona edició del concurs gastronòmic
Imatge d'arxiu d'un productor a la fira, amb un visitant davant
Gastronomia ACN

La 23a Fira del Vi de Falset tanca amb 30.000 degustacions servides

Han participat 75 cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant, una xifra rècord
Imatge del Catàleg de productors ‘Montsant a Taula’
Gastronomia Redacció Infocamp

Uns 60 productors ecològics se sumen al catàleg ‘Montsant a Taula’

La iniciativa té per objectiu la promoció del patrimoni gastronòmic i agroalimentari
Tapa
Gastronomia Redacció Infocamp

“La Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla” reparteix més de 7.500 racions

La xifra de la ruta gastronòmica d'Altafulla supera la de l’any anterior malgrat que enguany s’hagi organitzat fora de la Setmana Santa i amb la participació de dos establiments menys
Imatge d'arxiu del 'Tast amb llops'
Gastronomia Redacció Infocamp

Una vintena de cellers participaran al 'Tast amb Llops'

La 12a edició tindrà lloc el dissabte 5 de maig, de 18h a 21h, a la plaça de Dalt de Gratallops

Arxiu de notícies de Gastronomia

Publicitat