Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gastronomia

Una mona tradicional de mantega elaborada en una pastisseria

Els pastissers esperen vendre unes 40.000 mones a les comarques tarragonines

Gastronomia ACN
Les figures relacionades amb jugadors del Barça i personatges de Disney, entre els personatges més demandats
La revista gastronòmica Virtuve, de Lituània, publica en el ser darrer número un ampli reportatge sobre la Calçotada de Valls
Gastronomia Redacció Infocamp

La Calçotada de Valls, a la revista gastronòmica 'Virtube' de Lituània

La revista, d'una gran difusió al país, publica un ampli reportatge en el darrer número
Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la ruta Gastrotour Salou
Gastronomia Redacció Infocamp

Salou obre les inscripcions per a participar al Gastrotour 2019

La ruta gastronòmica es durà a terme del 17 al 26 de maig, i la data límit per a inscriure’s és el 24 d’abril / Com a novetat, els establiments podran oferir també un menú de tapes pel preu de 20 euros per persona
Un dels espais de la Casa del Vermut i el Vi de Reus
Gastronomia ACN

S’obre a Reus la Casa del Vermut i el Vi

L’espai turístic i divulgatiu mostra la vinculació de la ciutat amb les dues begudes i està situat a l’Estació Enològica
Imatge d'arxiu de la primera edició de la Favatada Popular de Valls
Gastronomia Redacció Infocamp

Arriba la Favatada Popular de Valls

L'acte tindrà lloc aquest dissabte 13 d'abril, a partir de les 11h, al Pati
L'activitat es realitzarà a la seu del CERAP a Riudoms
Gastronomia Redacció Infocamp

Conferència sobre la creació d’unes rutes gastronòmiques, al CERAP de Riudoms

La xerrada s’inscriu en el cicle de conferències sobre gastronomia i alimentació que organitza la secció de gastronomia del CERAP
El president de la DOP Siurana, Antoni Galceran, ha presentat les dades de la campanya 2017-2018
Gastronomia Alba Sancha

La DOP Siurana registra la segona millor campanya de l’oli de l’última dècada

Durant la temporada 2017-2018, es va arribar als 6,5 milions de quilograms de producció d’oli, dels quals es va envasar fins a un 60%
Lliurament dels premis de la Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms 2019
Gastronomia Redacció Infocamp

La Ruta Tapes Gaudí de Riudoms lliura els premis de l’edició 2019

La Cafeteria D’Acord guanya el Premi a la Millor Tapa
Els participants van gaudir d'un tast dels vins d'una quinzena de cellers de la DO Tarragona
Gastronomia Redacció Infocamp

Una seixantena de professionals coneixen l’oferta enoturística de la DO Tarragona

Ho van fer amb una visita a la zona vitivinícola de l’Alt Camp
Imatge d'arxiu d'una fira dels cellers D.O. Priorat
Gastronomia Redacció Infocamp

Miami Platja celebra la seva primera Fira del Vi

Es fa aquest cap de setmana, 13 i 14 d’abril, a l’avinguda Barcelona
La plaça Drs. Gil-Vernet de Vandellòs va ser l'escenari diumenge de la III Diada de les Jornades gastronòmiques d’interior
Gastronomia Redacció Infocamp

Més de 500 tastets servits a Vandellòs, en la III Diada de les Jornades gastronòmiques d’interior

L’acte, celebrat ahir diumenge a la plaça Drs. Gil-Vernet, va servir per inaugurar les Jornades, previstes fins al 21 d’abril
Imatge de recurs dels vins de Terra Dominicata
Gastronomia Redacció Infocamp

Maridatge de vins aquest dissabte, a Escaladei

El celler convidat és Mas d’en Gil, que també presentarà els seus olis a l'Hotel Terra Dominicata
Imatge d'arxiu de les Jornades Gastronòmiques de Vandellòs
Gastronomia Redacció Infocamp

Un showcooking infantil solidari en les Jornades gastronòmiques d'interior a Vandellòs

La Diada donarà el tret de sortida a aquest esdeveniment gastronòmic, el pròxim diumenge, 7 d’abril a la plaça Drs. Gil-Vernet
Imatge del nou logotip de la DOP Siurana
Gastronomia Redacció Infocamp

La DOP Siurana renova el seu logotip amb motiu dels 40 anys del primer reglament

També es realitzaran diferents actes que posaran en valor la memòria històrica i el paper cabdal que els productors i les entitats han tingut en la DOP
La visita passarà per diversos cellers, diferents finques al voltant de Montferri i acabarà al Castell de Rodonyà
Gastronomia Redacció Infocamp

La DO Tarragona organitza una sortida per mostrar el seu territori vinícola a l’Alt Camp

Està destinada a professional i es realitzarà el pròxim 8 d’abril
Les vuit marques del 'Vermut de Reus'
Gastronomia Redacció Infocamp

El ‘Vermut de Reus’ es promociona al País Basc

Podran degustar les marques del ‘Vermut de Reus’ acompanyades de les tapes típiques de la zona.
Imatge de la presentació de la sisena edició de la ruta gastronòmica 'Des-tapa', amb els restauradors participants
Gastronomia Redacció Infocamp

Tot a punt per al 'Des-Tapa la Canonja'

Set establiments participaran en la sisena edició de la ruta de tapes que tindrà lloc durant l’últim cap de setmana de març i el primer d’abril
El regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, amb representants dels restauradors, cooperativa i pagesos, en una finca de l'Alt Camp, sobre la 2a edició de la
Gastronomia ACN

La producció autòctona de faves de Valls es duplica

Presenten la segona edició de la “favatada” popular, que va esdevenir un revulsiu d’aquest conreu d’horta
Els 10 establiments participants han venut en conjunt 9.654 tapes
Gastronomia Redacció Infocamp

La Ruta Tapes Gaudí de Riudoms tanca amb prop de 10.000 tapes venudes

El primer cap de setmana es va tancar amb 4.404 tapes i, el segon, amb 5.250 consumicions

Arxiu de notícies de Gastronomia

0
0
0
s2sdefault

Publicitat

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..