Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gastronomia

La regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, ha presentat les jornades acompanyada de representants de l'AEH Reus

Vint restaurants participaran en les III Jornades de l’Arròs Ganxet de Reus

Gastronomia Redacció Infocamp
Del 19 d’abril al 12 de maig, els restaurants proposaran receptes creades amb ingredients KM 0 de primera qualitat
Taula rodona de presentació de la campanya
Gastronomia Redacció Infocamp

Cambrils s'adhereix a la campanya Regió Mundial de la Gastronomia Catalunya 2025

Catalunya es converteix en la primera regió europea en ser reconeguda amb aquesta distinció
Imatge d'una edició anterior de la fideuada al Morell
Gastronomia Redacció Infocamp

El Morell obre les inscripcions per la 3a fideuada popular

L’acte serà el 27 d’abril a l’esplanada del carrer Àngel Guimerà
Els olis premiats del Centre Oleícola del Penedès-CEOLPE de Llorenç i de la Cooperativa Agrícola de Riudecanyes
Gastronomia Redacció Infocamp

El Centre Oleícola del Penedès, millor oli d'oliva verge extra "Fruitat madur"

La Cooperativa Agrícola de Riudecanyes ha estat finalista en la mateixa categoria dels premis que atorga el Ministeri d'Agricultura
Durant la presentació de l'Agenda Gastronòmica de Salou s’han tastat plats elaborats per 10 restaurants locals
Gastronomia Redacció Infocamp

Salou presenta el calendari anual d'experiències gastronòmiques

Aquests vuit esdeveniments formen part de l'estratègia de Salou per atraure visitants i residents durant tot l'any
La regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, ha donat detalls de l'esdeveniment promocional a Madrid
Gastronomia Redacció Infocamp

Reus es promociona al centre de Madrid com "la Capital del Vermut"

L’esdeveniment tindrà lloc el 18 d'abril a l’Hotel Emperador, a la Gran Via madrilenya
Imatge d'arxiu del  'Sabor Salou', al passeig Jaume I
Gastronomia Redacció Infocamp

Salou presenta la seva 'Agenda Gastronòmica' per a 2024

Aquest dilluns es revelarà l'oferta gastronòmica i culinària que Salou ofereix als seus residents i visitants durant tot l'any
Foto de grup de l'alcaldessa i la presidenta de la Diputació amb els representants de les cooperatives premiades
Gastronomia Redacció Infocamp

Premien els millors olis d'oliva verge extra de les DOP de la demarcació

La Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Reus premien la qualitat dels productes de les cooperatives de Godall, Horta de Sant Joan i Bot
Presentació de la nova ruta gastronòmica
Gastronomia Redacció Infocamp

Neix la nova ruta gastronòmica "Vermut al Baix Gaià"

25 establiments de la comarca oferiran degustacions dissabtes i diumenges al migdia maridades amb el vermut 'Duc de Foix' de la Cooperativa Covides
Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Favatada Popular de Valls
Gastronomia Redacció Infocamp

La Favatada Popular de Valls posarà en valor els productes 'Km 0'

La diada, que tindrà lloc el dissabte 13 d'abril de 12 a 14.30h al Pati, comptarà com a novetat amb un sorteig de 10 cistelles de fruita i verdura km 0
Imatge del Celler Rendé Masdeu
Gastronomia Redacció Infocamp

Arriba el primer festival de vins rosats a l’Espluga de Francolí

Més de 20 cellers es reuniran al Celler Rendé Masdeu per oferir els seus productes el dia 11 de maig
La sèrie de 'Bola de Drac' torna a tenir una “molt bona tirada” entre les mones de Pasqua aquest any
Gastronomia ACN

'Bola de Drac' irromp entre les mones de Pasqua arran de la mort d'Akira Toriyama

Les pastisseries catalanes calculen vendre unes 800.000 unitats amb uns preus similars a 2023
El pastisser Adan Sáez, al taller de mones de Pasqua realitzat a la Casa dels Xuklis, la casa d'acollida de nens amb càncer d'AFANOC
Gastronomia Redacció Infocamp

Un pastisser riudomenc endolceix la Pasqua de nens hospitalitzats

Adan Sáez, de Xocosave, ha fet una donació de mones a La Casa Ronald McDonald de Barcelona i ha organitzat un taller especial a la Casa dels Xuklis
El president de la Cambra de Reus, Mario Basora, i la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, fent un brindis per a l'èxit de la nova edició
Gastronomia Josep Cartanyà

La 'Reus Viu el Vi' es trasllada al Parc de Sant Jordi

La fira, que se celebrarà del 7 al 9 de juny, oferirà enguany la possibilitat de comprar els packs de forma anticipada mitjançant una aplicació
Presentació de la participació de Reus als IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa
Gastronomia Redacció Infocamp

Reus acollirà dues proves dels IV Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

El 13 i 14 d'abril tindran lloc a l'Espai Llotja de la Cambra de Reus la Final Social i la semifinal de Tarragona-Lleida del certamen
El Mercat Central de Reus ha acollit, aquest divendres la tradicional sessió fotogràfica de la 'Ganxet Pintxo'
Gastronomia Redacció Infocamp

El Mercat Central de Reus acull la sessió fotogràfica de la 'Ganxet Pintxo 2024'

Enguany la ruta de tapes se celebrarà del 9 al 26 de maig i tindrà una sola edició
Calafell torna a celebrar aquest diumenge, 24 de març, la Xatonada popular,
Gastronomia Redacció Infocamp

Calafell celebra aquest diumenge la 23a Xatonada popular

El plat més característic del Penedès podrà degustar-se per 8 euros la ració
L'Espai La Llotja de la Cambra de Comerç de Reus ha acollit aquest dijous l’acte de lliurament dels desens Premis Vinari dels vermut
Gastronomia Redacció Infocamp

'Dos Déus Origins Reserva Negre' de Priorat Lab, millor vermut català de 2024

L'acte de lliurament dels desens Premis Vinari dels vermuts s'ha celebrat aquest dijous a l'Espai La Llotja de la Cambra de Reus
Els restaurants participants han servit una mitjana de 70 platillos per jornada i s'han donat a conèixer a nous clients
Gastronomia Redacció Infocamp

TasTum Cambrils triomfa en la seva estrena

Els restaurants participants han servit una mitjana de 70 "platillos" per jornada i s'han donat a conèixer a nous clients

Arxiu de notícies de Gastronomia

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: