Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gastronomia

Un moment de la taula rodona sobre l'utilització de l'oli a la restauració, dins la jornada 'L'oli d'oliva a la cuina catalana', del III Congrés Català de la Cuina

Restauradors i productors aposten per potenciar la cultura de l’oli

Gastronomia Redacció Infocamp
Veuen necessari informar i formar els consumidors sobre el valor de l’oli d’oliva verge extra tant pel que fa al sabor com pels seus beneficis per a la salut
Caldo típic de Nadal
Gastronomia Laia Molné

Valls oferirà 400 racions de caldo de Nadal

El proper dissabte 22 de desembre, a partir de les 12h la plaça de l'Oli, es podrà tastar caldo de Nadal fet amb productes del mercat de Valls
L'activitat formava part de la programació de #Safrània365
Gastronomia Redacció Infocamp

Èxit de participació al tast 'Beure i Veure' de #Safrània365 a Montblanc

Una setantena de persones van prendre part en un tast de vins coordinat per l'il·lustrador Oriol Malet
La jornada se celebrarà al Centre Cultural Castell del Cambrer de Reus
Gastronomia Redacció Infocamp

Reus acollirà una jornada sobre l'oli d'oliva a la cuina catalana

Se celebrarà el proper dilluns, 10 de desembre a les 09h, al Centre cultural Castell del Cambrer de Reus
Imatge d'avellanes DOP Reus
Gastronomia Redacció Infocamp

Reus se suma a la celebració del Dia Mundial de l’Avellana

El diumenge 9 de desembre, a partir de les 11h, a la plaça del Mercadal es repartiran saquets d’avellanes DOP Reus entre els visitants fins a exhaurir existències
Diversos exemplars de Gall del Penedès
Gastronomia ACN

L’IGP Gall del Penedès preveu vendre més de 4.000 exemplars durant la campanya de Nadal

Els criadors admeten un estancament en les vendes dels últims anys i reivindiquen que cal desestacionalitzar el producte
El Molí Nou és el molí d’oli de Vinícola del Priorat, la cooperativa dels pobles de Gratallops, el Lloar, la Vilella Alta i la Vilella Baixa
Gastronomia Redacció Infocamp

Tarda de l'oli nou a la Vilella Alta

La festa tindrà lloc aquest dissabte 1 de desembre, de 16 a 19h, al Molí Nou de la Vilella Alta
Ruta amb carro tirat per cavalls inclosa en l'activitat 'De la redolta al calçot' de Nulles
Gastronomia Redacció Infocamp

Nulles s’endinsa en l’experiència rural de la calçotada

L’activitat inclou una ruta amb carro entre vinyes, degustació de productes entorn al calçot, visita a la Catedral del Vi de Nulles i tats de vins i caves
Imatge d'arxiu d'un estand de la Cooperativa de les Borges del Camp, a la Festa de l'oli nou DOP Siurana de Tarragona
Gastronomia Redacció Infocamp

La Festa de l'oli nou DOP Siurana se celebrarà a la plaça Corsini

La divuitena edició de la fira tindrà lloc, del 30 de novembre al 2 de desembre, al davant del Mercat Central de Tarragona
El xef Joan Llaberia, del restaurant L'Original Experiències Gastronòmiques, va tornar a quedar finalista al prestigiós concurs
Gastronomia Redacció Infocamp

La cuina cambrilenca torna a triomfar a Valladolid de la mà del xef Joan Llaberia

La seva tapa “L’Essència de Cambrils” va quedar finalista al XIV Concurso Nacional de Pinchos y Tapas Ciudad de Valladolid
Presentació de la III Ruta de tapes de l'Hospitalet de l'Infant, en la que hi participaran 10 establiments
Gastronomia Redacció Infocamp

Una desena de bars i restaurants participarà en la III Ruta de tapes a l’Hospitalet de l’Infant

La ruta gastronòmica se celebrarà del 30 de novembre al 9 de desembre
Calafell també formarà part de la 22a Ruta del Xató, juntament amb Sitges, Vilafranca del Penedès, Vendrell i Vilanova i la Geltrú
Gastronomia Redacció Infocamp

La Ruta del Xató passarà, un any més, per Calafell

Set restaurants del municipi formen part de l’edició d’enguany del principal producte de turisme gastronòmic del Penedès
L'alcalde de Salou, Pere Granados, amb els restauradors col·laboradors amb les Jornades Gastronòmiques del Calamar
Gastronomia Redacció Infocamp

Les Jornades Gastronòmiques del Calamar tornen a Salou

En aquesta cinquena edició, que se celebrarà fins el 9 de desembre, són 14 restaurants els que se sumen a la proposta de menús on l’ingredient principal és el calamar
Carme Ruscalleda alçant un calçot en l'arrencada simbòlica de la primera ceba dolça de la temporada en la 5a Jornada Gastronòmica de Valls
Gastronomia ACN

Carme Ruscalleda arrenca el primer calçot de la temporada en la 5a Jornada Gastronòmica de Valls

Xefs amb estrelles michelin protagonitzen showcooking calçotaire davant de desenes de persones
Imatge d'arxiu de la Festa de l'Oli Nou a Constantí
Gastronomia Redacció Infocamp

XVIII Festa de l'Oli Nou a Constantí

El Pati de la Cooperativa acollirà el tradicional esmorzar popular aquest diumenge 25 de novembre, a partir de les 09:30h
Imatge d'arxiu de la Festa de l’Oli Nou de Valls, que se celebrarà diumenge a les instal·lacions de la Societat Agrícola de Valls
Gastronomia Redacció Infocamp

Torna la Festa de l’Oli Nou de Valls

Els actes s'iniciaran a les 10h a la Societat Agrícola de Valls, on es podrà visitar el trull per veure com surt l’oli nou i gaudir del concert de la vallenca Susannes, entre altres activitats
Imatge d'arxiu de la xef Carme Ruscalleda, al saló Alimentaria d'enguany
Gastronomia Redacció Infocamp

Carme Ruscalleda serà nomenada 'Amiga de l’Autèntica Calçotada de Valls'

La xef arrencarà simbòlicament el primer calçot de la temporada, aquest dissabte 24 de novembre, durant la 5a Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls / El Pati acollirà el Mercat de Tastets de Cuina de Calçot
Foto de família al Celler Cooperatiu de Falset-Marçà, que va acollir la presentació de la tercera edició del Most Festival al Priorat
Gastronomia Redacció Infocamp

El Most Festival arriba al Priorat

Aquesta tercera edició, que se celebrarà del 28 de novembre al 2 de desembre, s'amplia a més municipis: Falset, Cornudella de Montsant, Marçà, Capçanes, Bellmunt, Escaladei, El Masroig i la Vilella Baixa

Arxiu de notícies de Gastronomia

0
0
0
s2sdefault

Publicitat

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..