Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gastronomia

Imatges dels guanyadors del concurs “La mar als fogons”, amb l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i la regidora de Promoció Econòmica, Ana López

Ezequiel Álvarez i Gal·la Pipó guanyen el concurs de cuina jove de les Jornades de la Galera de Cambrils

Gastronomia Redacció Infocamp
Són alumnes de les escoles d’hoteleria i turisme de Girona i Lleida respectivament
Acord signat avui perquè l'associació de productors de vermut passi la seu social de Madrid a Reus
Gastronomia ACN

L'associació espanyola de productors de vermut trasllada la seu social de Madrid a Reus

L'Ajuntament va oferir aquest canvi per consolidar la ciutat com a capital del vermut i incrementar la promoció turística
El nou portal de la DOP Siurana
Gastronomia Redacció Infocamp

La DOP Siurana estrena un nou web per promoure l'oli de qualitat

El nou portal, més visual i dinàmic, vol fomentar la cultura de l’oli d’oliva verge extra amb segell de qualitat
Imatge d'arxiu de la galerada popular, al Port de Cambrils
Gastronomia Redacció Infocamp

Arriba la galerada popular de Cambrils

El Mollet del Rec del Port de Cambrils acollirà la galerada popular aquest diumenge 17 de febrer, de les 11 a les 14h
Imatge del cartell promocional del Calendari Gastronòmic de Salou 2019
Gastronomia Redacció Infocamp

Salou presenta el nou calendari gastronòmic 2019

El 10 de maig s’inicien els actes programats amb la IX edició de Sabor Salou
Les dues guanyadores del concurs d'Instagram de la Xatonada del Vendrell, amb el regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez
Gastronomia Redacció Infocamp

Es lliuren els premis a les guanyadores del concurs d’Instagram de la Xatonada del Vendrell

Les guanyadores s’han emportat un val a Bowling El Vendrell i una partida de realitat virtual a l’Escape Room del Vendrell
Els restauradors i productors locals han participat en una calçotada, juntament amb l'alcalde i altres regidors
Gastronomia Redacció Infocamp

Mont-roig del Camp enceta les III Jornades Gastronòmiques del Calçot

Del 15 de febrer al 3 de març, els restaurants i establiments oferiran tapes, menús i calçotades per degustar el ceballot que es produeix al municipi
L'investigador Jordi Diloli va inaugurar el cicle
Gastronomia Redacció Infocamp

Una xerrada sobre el vi en l’antiguitat inaugura el cicle ‘La ciència del vi’ a Tarragona

Durant les xerrades del cicle es podran tastar dos vins de la DO Tarragona
Imatge d'arxiu de la Fundació Alicia
Gastronomia Redacció Infocamp

La Fundació Alicia realitzarà una conferència sobre alimentació saludable al CERAP de Riudoms

Aquesta tindrà lloc divendres i forma part del cicle sobre gastronomia i alimentació que organitza la Secció de Gastronomia de l'entitat
L'AEH Tarragona Ciutat compta ja amb 130 associats
Gastronomia Alba Sancha

Neix la primera Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la ciutat de Tarragona

L’AEH Tarragona Ciutat ja compta amb 130 associats i treballarà en tota una programació gastronòmica a la ciutat
Imatge d'arxiu d'un arròs mariner
Gastronomia Redacció Infocamp

Salou s’adhereix al III Congrés Català de la Cuina-Camp de Tarragona

Aquesta adhesió comporta la participació activa en les propostes que formuli el territori del Camp de Tarragona així com la difusió a través de tots els canals possibles de les activitats
Un miler de persones es va reunir diumenge al matí al voltant del tast dels típics fideus negres que es van servir a l'exterior del Club Nàutic de Salou
Gastronomia Redacció Infocamp

Salou serveix mil racions de fideus negres en la recta final de la Festa Major

Les activitats infantils previstes per diumenge es van suspendre pel vent que bufava a l'espigó del Moll
La fregida de galeres i calçots tindrà lloc aquest diumenge al mati a la Cooperativa Agrícola de Cambrils
Gastronomia Redacció Infocamp

Tot a punt per la fregida de galeres a Cambrils

La fregida de galeres i calçots amb oli d'oliva verge extra Mestral se celebrarà el proper diumenge 10 de febrer, a partir de les 9:30 hores
Josep Lluís Fernández, guanyador del Concurs de Mestres Xatonaires, amb la resta de premiats
Gastronomia Redacció Infocamp

Josep Lluís Fernández guanya el Concurs de Mestres Xatonaires del Vendrell

L'activitat gastronòmica continuarà, del 7 al 17 de febrer, amb la 1a Ruta de Tapes Xató Experience
Imatge d'arxiu de La Pedrera de Capçanes on es realitzarà el tast de vi i oli
Gastronomia Redacció Infocamp

Tast de vi i oli a Capçanes

Aquest dissabte es realitzarà el 19è tast de vi i oli nou, a les 21:00h, a un preu 30€
Els regidors de Turisme de Cunit i Cubelles durant la presentació del Mes del Xató al restaurant El Asador de Cunit
Gastronomia Redacció Infocamp

Cunit i Cubelles presenten la 4a edició del Mes del Xató

15 restaurants oferiran el seu menú amb xató durant tot el mes de febrer / Els preus oscil•laran entre els 14 i 23€
El xató del Vendrell
Gastronomia Redacció Infocamp

El xató del Vendrell

La diferència principal amb el xató d'altres municipis és que alguns dels ingredients s'escaliven
L'alcalde de Salou, Pere Granados, -al centre de la imatge- ha apadrinat el naixement de l'AEH Salou
Gastronomia Josep Cartanyà

Els restauradors de Salou s'uneixen per esdevenir una capital gastronòmica

L'Associació d’Hostaleria de Salou neix amb 40 establiments o es marca com a objectiu a mig termini de crear un calendari de jornades gastronòmiques durant tot l'any
D’esquerra a dreta: Julio Rebenaque, president d’ARPA; Inma Rodríguez, consellera de Turisme i Ricard Abella, representant de Genium Celler
Gastronomia Redacció Infocamp

Nou restaurants de la Part Alta "somriuran a la crisi"

L'Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) ofereix, de l'1 al 28 de febrer, la novena edició de les jornades enogastronòmiques amb menús a preus reduïts

Arxiu de notícies de Gastronomia

0
0
0
s2sdefault

Publicitat

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..