Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gastronomia

Cartell de la quarta edició del 'Vila-tapes' 2018

La ruta gastronòmica 'Vila-tapes' arriba a Vila-seca i la Pineda

Gastronomia Redacció Infocamp
Un total de 14 establiments del municipi participen a la ruta gastronòmica, que s'allargarà fins el 28 d'octubre
Tapa Gulash Black Angus, del restaurant Moss; tapa Costa Dorada, del restaurant Lunatic; i tapa Homenatge a Nirvana, del Rock & Grill Café
Gastronomia Laia Molné

Una trentena de restaurants participen al ‘Rally de Tapes’ de Salou

Del 19 al 28 d’octubre es podrà gaudir d’un ampli ventall de tapes més la beguda per un preu de 2,50 euros
El biòleg expert en genètica vitivinícola José Vouillamoz, Premi Honorífic del Festival Most 2018
Gastronomia ACN

L’expert en genètica vitícola José Vouillamoz rebrà el Premi Honorífic del Festival Most 2018

El biòleg suís premiat al festival que se celebrarà entre el Penedès i el Priorat és un referent mundial en l’estudi de l’origen de les varietats de raïm
Imatge d'arxiu de la Festa de l'Oli Nou, a la Cooperativa de Cambrils
Gastronomia Redacció Infocamp

Cambrils dóna la benvinguda a l’oli nou d’oliva verge extra Mestral

L’acte destacat de les jornades gastronòmiques és l’esmorzar popular de la Festa de l’Oli Nou, el 4 de novembre / Una vintena de restaurants oferiran pa amb oli nou com a aperitiu, del 19 d’octubre al 4 de novembre
Imatge global de la 9a edició de la Fira de la Cervesa Artesanal de Torredembarra
Gastronomia Redacció Infocamp

Torredembarra serveix 4.600 litres de cerves a la Fira de la Cervesa Artesanal

Prop de 5.000 persones han visitat l'esdeveniment durant el cap de setmana del 12 al 14 d'octubre
La romescada, un dels plats que van preparar els aspirants al programa 'MasterChef Celebrity', que va ser enregistrat el mes de juny a Tarragona
Gastronomia Redacció Infocamp

El Restaurant Brisa de Tamarit farà un menú inspirat en el programa 'MasterChef Celebrity'

Al restaurant del Tamarit Beach Resort es podrà gaudir, fins el 4 de novembre, d’un complet menú igual al que van preparar els aspirants
Les jornades gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de tardor es celebraran fins el 21 d'octubre a Mont-roig del Camp i Miami Platja
Gastronomia Redacció Infocamp

L’arròs protagonista de la tardor a Mont-roig i Miami Platja

Del 6 al 21 d’octubre es poden degustar, en format plat o menú, les propostes culinàries de setze restaurants de Mont-roig i Miami Platja
Ramon Masip, protagonista de la nova campanya de la DO Montsant, que vol donar visibilitat a la gent que hi treballa
Gastronomia Redacció Infocamp

La DO Montsant posa cara als seus cellers

La campanya ‘Som Montsant. Fem Montsant’ vol donar visibilitat a les persones que hi ha darrere d’aquesta Denominació d’Origen
Shine Iberia va rodar la prova d’exteriors a la ciutat, concretament, els escenaris van ser l’Amfiteatre romà -a la imatge- i la platja de Tamarit
Gastronomia Redacció Infocamp

Diumenge s'emet el programa 'Masterchef Celebrity' enregistrat a Tarragona

El programa de La 1, amb una audiència de 3 milions de persones, va arribar a la ciutat de la mà del Patronat Municipal de Turisme
Anterior edició de la Mostra de Vi i Gastronomia  de Cambrils
Gastronomia Laia Molné

Cambrils es reivindica com a entrada al país del vi

La 9a mostra de vi i gastronomia es farà de l’11 al 14 d’octubre al parc del Pescador
Edició anterior de la Fira de la Cervesa Artesanal de Torredembarra
Gastronomia Redacció Infocamp

Una dotzena de productors participaran en la Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra

La fira, que se celebrarà del 12 al 14 d’octubre, anirà acompanyada d’un programa d’activitats per donar a conèixer la cultura de la cervesa
Imatge de la Clotxada popular celebrada divendres a la plaça Drs. Gil-Vernet de Vandellòs
Gastronomia Redacció Infocamp

La XXIII Clotxada popular aplega unes 300 persones

La Festa Major de Vandellòs arriba aquest cap de setmana al seu punt àlgid amb actes com el 30è Gran Correfoc de Nit, aquest dissabte, o la Plantada de Gegants i Capgrossos, el diumenge
Platet d’anteriors edicions
Gastronomia Redacció Infocamp

Arriba la V Ruta dels Platets de l’Arboç amb importants novetats

L’Ajuntament de l’Arboç posa a disposició dels visitants una funcionalitat de l’APP L’Arboç Turisme amb tota la informació sobre tots els platets de la ruta i un plànol interactiu
Restaurants participants a la primera edició de 'TapaReus'
Gastronomia Redacció Infocamp

Neix 'TapaReus' amb 24 restaurants participants

Els restaurants prepararan cada dijous un plat diferent a un preu de 5 euros, a partir del 4 d’octubre
La Missió Comercial Inversa ha reunit a Valls importadors d'Alemanya i Txèquia amb productors del territori
Gastronomia Redacció Infocamp

Importadors d'Alemanya i Txèquia s'interessen per vins i caves tarragonins

La Cambra de Comerç de Valls celebra una Missió Comercial Inversa, amb importants compradors de Berlín, Düsseldorf i Praga
Imatge d'arxiu d'un restaurant participant en les jornades gastronòmiques del calamar
Gastronomia Redacció Infocamp

El calamar serà l’estrella dels menús d’una trentena de restaurants de Cambrils

Les quartes jornades gastronòmiques dedicades a aquest mol·lusc marí se celebraran del 28 de setembre al 14 d’octubre
Presentació de la primera edició de l'esmorzar de veremadors, que es celebrarà a la plaça del Blat de Valls el dissabte 29 de setembre
Gastronomia Laia Molné

Neix l'esmorzar de veremadors per dinamitzar el mercat de la fruita i la verdura de Valls

La primera edició d'aquesta activitat promocional del mercat de la ciutat es farà el pròxim dissabte 29 de setembre, de les 8:30 a les 12h, a la plaça del Blat
D'esquerra a dreta, Sebastià Cabré, Josep Félix Ballesteros, Núria i Montse Yago Allué, durant la presentació de la nova marca Twins de cervesa artesanal
Gastronomia Redacció Infocamp

Neix Twins, la nova cervesa artesanal de Tarragona

L'alcalde de Tarragona apadrina la nova cervesa del Grupo Tòtem, que vol renovar el mercat de les cerveses artesanals
Esmorzar de verema al celler Masroig
Gastronomia Redacció Infocamp

‘Viu la verema’ al Celler Masroig

El Celler ofereix a partir d'aquest dissabte activitats amb esmorzar per les vinyes i participació en la recol·lecció del raïm

Arxiu de notícies de Gastronomia

Publicitat

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •