Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gastronomia

L'agenda gastronòmica

'Salou, un sabor de tot l’any', l'agenda gastronòmica per a aquest 2023

Gastronomia Redacció Infocamp
El calendari ha estat presentat aquest dilluns, dia 20 de març, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, a Barcelona
El Restaurant de la Societat El Círcolha estat l’escenari de la presentació de la Ganxet Pintxo de Primavera 2023
Gastronomia Redacció Infocamp

Més d'una trentena d'establiments participaran a la 21a Ganxet Pintxo Primavera

La ruta de tapes de Reus, que es desenvoluparà del 23 de març al 2 d’abril, incrementa el preu de la tapa, amb la canya o quinto Estrella Damm, a 4 euros
Imatge de la primera sessió de
Gastronomia ACN

Dos restaurants cambrilencs obren les seves cuines en el marc de les jornades de la carxofa

El segon showcooking anirà a càrrec de Sergi Palacín del restaurant Hiu el proper dimarts 21 de març
El segon Campionat de Patates Braves té lloc, del 6 al 26 de març, a una vintena de bars i restaurants de Mont-roig i Miami Platja
Gastronomia Redacció Infocamp

Una vintena de bars i restaurants de Mont-roig i Miami Platja es disputen el guardó a millors patates braves

La novetat d’aquesta edició, que té lloc del 6 al 26 de març, és que hi haurà un preu únic per ració de 4 euros i la possibilitat de guanyar diversos premis
Imatge d'arxiu de la III Fira d'Àpat de Tarragona, la fira professional de l'alimentació i la gastronomia catalana
Gastronomia Redacció Infocamp

La III Fira de l'Àpat de Tarragona exhibirà les noves tendències gastronòmiques de proximitat

Amb el lema “Impulsem els productes catalans” tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de març al Palau Firal i de Congressos
Els 'Àngels' dels Premis Lladonosa, patrocinadors amb membres del jurat, i del consistori de Les Borges Blanques
Gastronomia Helder Moya Jardim

Cercant el 'Masterxef' català 2023

L'elecció del premiat es realitza a través d'un concurs gastronòmic inspirat en el format ‘masterchef’ en què poden participar totes les escoles d'hostaleria
Aquest dijous s'ha presentat “Menja’t el pàdel”, una iniciativa que neix per unir el món de l’esport amb la gastronomia de Reus
Gastronomia Abel Casanovas

“Menja’t el pàdel” neix per unir la gastronomia i l’esport de Reus

La iniciativa s’emmarca dins de l'Open Padel Tour i el World Padel Tour i hi participaran 50 establiments de la ciutat
Reus i Salou acolliran enguany les proves del concurs 'Millor Sommelier de Catalunya' i el sopar de la 'Nit dels Sommeliers'
Gastronomia Redacció Infocamp

Reus acollirà les proves del concurs del 'Millor Sommelier de Catalunya 2023'

El mateix dilluns 27 de març se celebrarà el sopar de 'La Nit dels Sommeliers' al Club Nàutic de Salou
Presentació de les 9es jornades Encarxofa't de Cambrils
Gastronomia Redacció Infocamp

El març a Cambrils és el Mes de la Carxofa

Un total de 32 restaurants participaran, del 10 al 31 de març, en les 9es jornades gastronòmiques dedicades a aquesta hortalissa
Un dels actes centrals d’aquesta nova campanya serà una sèrie de tastos que tindran lloc a diferents establiments repartits per arreu de Catalunya
Gastronomia Redacció Infocamp

La DO Montsant aposta per apropar-se més als consumidors amb diverses accions

Una de les primeres activitats d'aquesta nova campanya serà el tast 'En clau de dona', amb motiu del 8M, que tindrà lloc el proper 16 de març
Una quarantena de mestres xatonaires han participat en el 37è Concurs de Mestres Xatonaires del Vendrell
Gastronomia ACN

La Xatonada del Vendrell allarga la programació dos dies i reparteix 1.500 racions

Una quarantena de mestres xatonaires competeixen per elaborar la millor versió d'aquest plat típic del Penedès
Presentació de les III Jornades Gastronòmiques amb Vins de la DO Tarragona
Gastronomia Redacció Infocamp

Dinou restaurants de Tarragona oferiran menús amb l’arròs mariner com a protagonista

Les jornades, que aquest any arriben a la seva tercera edició, se celebraran del 10 al 26 de març
El regidor de Comerç i Turisme de Valls, Òscar Peris, juntament amb els representants dels hotels i establiments comercials vallencs, han presentat la gastrorua 'Sabors de Valls'
Gastronomia Redacció Infocamp

Neix la nova gastroruta 'Sabors de Valls'

Una vintena d'establiments s'uneixen en un recorregut que ofereix el tast d'aliments i productes autòctons i descomptes durant tot l'any
La regidora de Promoció de la Ciutat, Montserrat Caelles, ha presentat els novens Premis Vinari a l'Estació Enològica de Reus
Gastronomia Redacció Infocamp

L'Estació Enològica de Reus acull el tast dels millors vermuts de Catalunya

En la novena edició dels Premis Vinari es premiarà per primer cop la millor experiència en "vermoturisme"
La Ruta de Tapes Gaudí se celebrarà durant dos caps de setmana consecutius, del 3 al 5 i del 10 al 12 de març
Gastronomia Redacció Infocamp

L'11a Ruta de Tapes Gaudí de Riudoms se celebrarà durant dos caps de setmana consecutius

Nou restaurants del poble oferiran diferents propostes gastronòmiques acompanyades d’una beguda, del 3 al 5 de març, i també del 10 al 12
El reconegut cuiner Carles Gaig amb els vuit semifinalistes del concurs de cuina de galera de Cambrils
Gastronomia Redacció Infocamp

Daniel Martínez i Jenny Mieres guanyen el concurs de cuina de la galera de Cambrils

Són alumnes de l'Institut Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat i l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils respectivament
Imatge d'arxiu de la Xatonada Popular del Vendrell
Gastronomia Redacció Infocamp

La Xatonada popular del Vendrell arriba els dies 4 i 5 de març

La festa gastronòmica renova el seu format i estarà plena d'activitats per a totes les edats al voltant del xató
El 18è concurs de cuina
Gastronomia Redacció Infocamp

Vuit semifinalistes competiran divendres al concurs de cuina de la galera de Cambrils

Els joves cuiners i cuineres seleccionats pel jurat elaboraran les seves receptes amb galera a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils
Imatge de la selecció de tapes 'Ganxet Pintxo Primavera 2023'
Gastronomia Redacció Infocamp

El Mercat Central de Reus acull la sessió fotogràfica de la 'Ganxet Pintxo Primavera 2023'

La ruta de tapes es celebrarà del 23 de març al 2 d’abril

Arxiu de notícies de Gastronomia

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

Segueix el nostre canal de Telegram 

Per rebre en temps real els titulars d'InfoCamp 

telegram1

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: