Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gastronomia

A més del tradicional esmorzar solidari, es farà el IV Concurs d’Allioli

La Festa de l'Oli del Morell arriba aquest diumenge

Gastronomia Redacció Infocamp
A més del tradicional esmorzar solidari, es farà el IV Concurs d’Allioli
Imatge d'arxiu del tradicional esmorzar popular amb l'oli de la nova collita
Gastronomia Redacció Infocamp

Constantí celebra aquest diumenge la XXI Festa de l'Oli Nou

El tradicional esmorzar popular amb l'oli de la nova collita tindrà lloc, a les 09:30h, al Pati de la Cooperativa
Diversos clients del restaurant El Ganxo de Masmolets mengen els calçots de la temporada
Gastronomia ACN

Els restauradors de l’Alt Camp esperen recuperar el pols a la temporada de calçots tot i la pujada de costos

La pastissera Gessamí Caramés arrenca el primer calçot de la temporada i defensa els “valors humans” del sector primari
Dos treballadors encalcen els últims calçots d'una finca agrícola del Pla de Santa Maria
Gastronomia ACN

La IGP Calçot de Valls preveu produir al voltant de 20 milions d’unitats malgrat la sequera i la calor

L’organisme, conjuntament amb Acció Climàtica, impulsarà un estudi sobre els costos de producció del sector
El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, i el gerent de la Cooperativa de Valls, Joan Linares, han presentat la Festa de l'Oli Nou
Gastronomia Redacció Infocamp

Valls espera reunir aquest diumenge mig miler de persones en la tradicional Festa de l'Oli Nou

La Societat Agrícola preveu un descens del 40% respecte la collita de l'any passat, principalment per l'onada de calor i la sequera de l'estiu
La Festa de l'Oli Nou de la Pobla va reunir aquest diumenge fins a 450 persones, el màxim previst per l’organització
Gastronomia Redacció Infocamp

La Pobla recupera la Festa de l'Oli Nou amb gran èxit de participació

Tota la recaptació obtinguda durant la jornada es va destinar a causes solidàries
Foto de grup des guardonats i guardonades als Premis Montsant 2022
Gastronomia Redacció Infocamp

La DO Montsant conclou el seu 20è Aniversari amb el lliurament dels Premis Montsant

En aquesta tercera edició dels premis, s'ha guardonat vuit categories
Presentació de la 22a edició de la Fira de l’Oli nou DOP Siurana
Gastronomia Abel Casanovas

La 22a Fira de l'Oli DOP Siurana a Tarragona es solidaritzarà amb el Gran Recapte

La plaça Corsini acollirà, el cap de setmana del 25 i 26 de novembre, els actes relacionats amb l’oli i el Banc d’Aliments
Enguany, la campanya publicitària de la Ruta del Xató escenifica 'El Joc de la Ruta del Xató', un nou format de catàleg on es presenta l'oferta gastronòmica i turística del territori
Gastronomia Helder Moya

La Ruta del Xató 2022-23 aixeca el teló

Fins l'abril, els millors restaurants de la ruta oferiran a la seva carta diferents propostes culinàries basades en el xató com a element principal
Imatge de l'alcalde i la regidora a la trobada de destinacions del projecte 'Saborea' a Valladolid
Gastronomia Redacció Infocamp

Cambrils participa en el nou projecte de Saborea "Experiències gastronòmiques amb el sector primari"

L'alcalde de Cambrils i la regidora de Turisme s'han desplaçat a Valladolid per reunir-se amb els màxims responsables i la resta de destinacions
La gala de lliurament de premis se celebrarà el pròxim dissabte 19 de novembre a la Cooperativa Falset Marçà
Gastronomia Redacció Infocamp

La DO Montsant clourà el 20è aniversari amb el lliurament dels III Premis Montsant

La gala se celebrarà el pròxim dissabte 19 de novembre a la Cooperativa Falset Marçà
La plaça de la Llibertat tornarà a ser el centre neuràlgic de la Festa de l'Oli Nou de Reus
Gastronomia Redacció Infocamp

La Festa de l'Oli Nou de Reus es farà els dies 11 i 12 de novembre

Durant els dos dies de durada de la Fira es sortejaran més de 500 litres d’oli entre els visitants que adquireixin oli
Com a novetat, les degustacions es recolliran a la Cooperativa Agrícola on hi haurà un espai habilitat amb graelles per coure els calçots i la carn, taules per degustar la calçotada i música
Gastronomia Redacció Infocamp

La Gran Festa de la Calçotada de Valls es celebrarà el 29 de gener

Com a novetats, les degustacions es recolliran a la Cooperativa Agrícola i es crearà l'experiència gastronòmica "Maridatge de calçotades" amb la DO Tarragona
Presentació de la tercera edició del Fòrum Vinarium, aquest dimarts, a la plaça del Fòrum de Tarragona
Gastronomia Redacció Infocamp

El III Fòrum Vinarium omplirà la Part Alta de gastronomia, música i solidaritat

La fira, que tindrà lloc aquest cap de setmana, presenta com a novetat d’enguany un vi i dues tapes solidàries a favor del Club Vaixell
La Festa de l'Oli Nou de Riudoms s'obrirà amb un esmorzar popular a les instal·lacions de la cooperativa
Gastronomia Redacció Infocamp

Riudoms celebra la Festa de l'Oli Nou aquest diumenge

La Cooperativa Agrícola acollirà, a partir de les 09h, l'esmorzar popular, el tast de l'oli nou, el concurs d'allioli o l'exposició de dibuixos, entre altres activitats
Tast de vins en el marc de #Safrània365, amb la col·laboració de La Conca 5.1
Gastronomia Redacció Infocamp

Èxit de participació al tast de vi de #Safrània365 amb La Conca 5.1

El proper dissabte es farà la collita i esbrinament de safrà amb Aromis
Presentació de les Jornades 'A Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana', a l'Estació Enològica
Gastronomia Redacció Infocamp

Arrenquen les Jornades 'A Reus cuinem bolets amb oli DOP Siurana'

Del 4 al 20 de novembre, les receptes proposades pels 18 restaurants participants estan protagonitzades pels bolets
El Tast de Vi 'La vinya va ser abans que el vi' se celebrarà aquest dissabte 29 d'octubre
Gastronomia Redacció Infocamp

Tot a punt per al tast de vins de #Safrània365 a Montblanc

L'activitat amb La Conca 5.1 és la primera de les cinc propostes de tardor que es faran abans d’acabar l’any
Foto de família de la presentació de la Ganxet Pintxo Tardor 2022
Gastronomia Redacció Infocamp

La 20a Ganxet Pintxo serà del 3 al 13 de novembre

En total hi participen 33 establiments de Reus, dels quals un 15% s'incorporen novament amb relació a la darrera edició

Arxiu de notícies de Gastronomia

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

Segueix el nostre canal de Telegram 

Per rebre en temps real els titulars d'InfoCamp 

telegram1

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: