Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

InfoCamp | Ciència i Recerca
La nova tecnologia permetria també millorar la sostenibilitat ambiental dels productes actuals
Un suc funcional utilitza les mares del vi com a ingredient per augmentar el seu l’efecte antioxidant i antimicrobià
Tarragona Greenbent’26 ofereix aquestes activitats durant agost i setembre
L'avantatge dels filtres fets amb aquest material culinari és que són biodegradables, barats i molt versàtils
El nou Estabulari de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut és "únic i singular" ja que permet optimitzar les etapes de la…
L'empresa Incapto col·labora en el projecte de recerca per fomentar l'economia sostenible i circular
Aquesta recerca de la URV fa palesa que el peix és un dels aliments que contribueix més a la ingesta de tòxics durant la gestació
El projecte farà recomanacions als metges i cuidadors socials basant-se en la informació recollida
Està organitzada per la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la URV
L'equip reivindica que aquests micromotors són una "prometedora" eina per a la recuperació ambiental
El sistema detecta els gasos mostassa o nerviós i es poden situar en llocs concorreguts i esdeveniments multitudinaris
S'estudiaran materials arqueològics procedents de diversos jaciments xinesos i conèixer les primeres ocupacions humanes del continent
La tarragonina és doctora en Nanociència i Nanotecnologia
Les novetats del futur Centre Astronòmic Muntanyes de Prades, respectuós amb l’entorn, s’han presentat a la Cambra de Comerç de Reus
Pàgina 1 de 19

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: