Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Laia Pellejà, nova directora de la Fundació Institució dels Centres de Recerca de Catalunya

La tarragonina és doctora en Nanociència i Nanotecnologia

La doctora Laia Pellejà serà la nova directora de la Fundació Institució dels Centres de Recerca de Catalunya (iCerca) La doctora Laia Pellejà serà la nova directora de la Fundació Institució dels Centres de Recerca de Catalunya (iCerca) GOVERN.CAT
Ciència ACN
Diumenge, 25 Febrer 2024 11:53

La doctora Laia Pellejà assumirà a partir de l'1 de març la direcció de la Fundació Institució dels Centres de Recerca de Catalunya (iCerca), segons un comunicat del Departament de Recerca i Universitats. El patronal de l'entitat ha aprovat la proposta de nomenament formulada pel conseller Joaquim Nadal. Pellejà és doctora en Nanociència i Nanotecnologia i màster en Direcció Pública. Fins ara, exercia la gerència del centre de recerca ICIQ-CERCA de Tarragona. La nova directora substituirà al capdanvat d'iCERCA el doctor Lluís Rovira, que ha dirigit la institució durant 13 anys, entre el 2011 i el 2024.

La Fundació iCERCA té la missió de garantir el desenvolupament adequat dels centres de recerca CERCA amb participació de la Generalitat. També vetlla per afavorir sinergies i cooperació estratègica, millorar el posicionament, la visibilitat i l'impacte de la recerca, i facilitar la interlocució amb els diferents agents públics i privats. Actualment, en formen part un total de 42 centres de tots els àmbits científics.

Pellejà (Tarragona, 1979) ha desenvolupat la seva trajectòria professional principalment en diversos llocs de responsabilitat a l'Institut Català d'Investigació Química (ICIQ-CERCA), del qual n'ha estat gerent des del 2020 fins ara.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: