Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gairebé 5.000 persones visiten l'exposició d'Antoni Tàpies al Castell de Vila-seca

L'exposició romandrà oberta fins el proper 7 de febrer

Imatge d'arxiu de Natàlia Chocarro, directora de projectes externs de la Fundació Vila Casas, explicant un dels gravats de Tàpies que es poden veure al Castell de Vila-seca Imatge d'arxiu de Natàlia Chocarro, directora de projectes externs de la Fundació Vila Casas, explicant un dels gravats de Tàpies que es poden veure al Castell de Vila-seca JOSEP CARTANYÀ / ARXIU
Art Redacció Infocamp
Dijous, 28 Gener 2021 17:11

L’exposició 'Antoni Tàpies. La resistència del signe', que es pot veure al Castell de Vila-seca des del passat mes de març, ha acollit un total de 4.878 visitants, d’entre els quals cal destacar 30 grups escolars de Vila-seca i Tarragona, que sumen un total de 450 alumnes, i 10 entitats culturals.

Cal recordar que aquesta exposició, la primera que s’ubica al Castell de Vila-seca fruit del conveni de col·laboració amb la Fundació Vila Casas, aplega 62 gravats i una escultura de gran format d’Antoni Tàpies, una de les figures cabdals de l’avantguarda internacional, reconegut arreu del món i amb obra als principals museus d’Europa i Amèrica. Aquesta col·lecció de gravats, executats entre els anys 1989 i 1993, és una obra de maduresa de l’artista, quan ja havia definit el seu llenguatge i codificat els signes, símbols i marques que el fan identificable.

Qui encara no hagi visitat l’exposició, té temps per fer-ho fins al proper diumenge 7 de febrer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: