Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per la revetlla de Sant Joan a l’Hospitalet de l’Infant i Vandellós

Aquesta festa servirà per escalfar motors de cara a Sant Pere

L’orquestra Tax man seran els encarregats d’amenitzar la revetlla de Sant Joan L’orquestra Tax man seran els encarregats d’amenitzar la revetlla de Sant Joan CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 23 Juny 2017 10:02

L’Hospitalet de l’Infant i Vandellós ja tenen tot a punt per aquesta nit amb motiu de la revetlla de Sant Joan. A les 21h tindrà lloc el sopar popular a la plaça Coll de Balaguer on, al finalitzar, també es repartirà Coca de Sant Joan i cava per a tothom. A les 22h el correfoc iniciarà el seu recorregut a la plaça del Pou per finalitzar a la plaça Coll de Balaguer. La revetlla finalitzarà, a partir de les 24h amb l’orquestra ‘Tax-man’.

A l’endemà, es celebrarà la primera etapa de la Volta Ciclista a la província de Tarragona. La sortida i arribada, així com l’espai lúdic estan previstos a la Via Augusta. Per la nit, a les 23h, tindrà lloc el festival Windsound a la platja Punta del Riu. De cara al diumenge, 25 de juny, els veïns i veïnes podran gaudir d’una sessió de cinema, a les 18h, amb la pel•lícula ‘John Wick, Pacto de Sangre’ al teatre auditori de l’Hospitalet de l’Infant.

Sant Pere

Un cop acabada la festa de Sant Joan, de cara a la propera setmana ja es celebraran les festes de Sant Pere. El tret de sortida serà el proper dimecres, 28 de juny, amb un sopar a la fresca acompanyat de la revetlla. El 29 de juny es gaudirà d’un espectacle infantil, d’un vermut, de la gran festa del casal d’avis i la processó de Sant Pere. Divendres s’entregaran els premis de recerca jove i hi haurà la representació de mar vivent. De cara a dissabte, s’han programat diverses activitats com el tobogan aquàtic, el primer correbars de Sant Pere, la cercavila del foc o diferents concerts. Com a cloenda, diumenge 2 de juliol, es realitzarà una exhibició de castells i focs de Sant Pere amb motiu de cloenda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: