Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El republicà Ricard Gili, escollit nou alcalde de Riudoms

Aquest dissabte es va constituir el nou Ple format per 7 regidors d’ERC-AM i 6 de Junts per Riudoms

Ricard Gili rep la vara de comandament de la mà de l'exalcalde Sergi Pedret Ricard Gili rep la vara de comandament de la mà de l'exalcalde Sergi Pedret AJUNTAMENT DE RIUDOMS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 18 Juny 2023 18:46

Aquest dissabte, 17 de juny, es va celebrar la sessió de constitució del Ple de l’Ajuntament de Riudoms pel mandat 2023-2027 al Saló de Plens del consistori.

La sessió plenària va començar amb la constitució de la Mesa d’Edat formada pels regidors electes de més i menys edat. A continuació, van prendre  possessió i van fer el jurament o promesa del càrrec de regidors i regidores els 13 representants electes que van ser escollits en les eleccions del passat 28 de maig.

Una vegada constituïda la nova corporació, es va procedir a elegir la persona que assumirà l’alcaldia durant els pròxims quatre anys per part dels regidors i regidores, i en què va resultar elegit el regidor Ricard Gili Ferré, del grup ERC-AM, amb 7 vots.

Tot seguit, Gili va prendre possessió del càrrec d’alcalde amb el lliurament de la vara. En el seu discurs com a nou alcalde del municipi, va destacar que “el nostre compromís és governar amb lideratge, mà estesa i atreviment. I fer-ho sempre pensant que el que li passi al nostre veí no ens pot ser indiferent. Treballarem de manera incansable per fer avançar Riudoms”.

L’acte també va comptar amb les intervencions dels portaveus dels dos grups municipals, el regidor Arnau Carbonell per part d’ERC-AM i el regidor -i exalcalde-, Sergi Pedret, per part de Junts per Riudoms.

La composició del Ple, d’acord amb el resultat de les últimes eleccions municipals, és la següent: ERC-AM, 7 regidors/es, i Junts per Riudoms, 6 regidors/es.

Ricard Gili Ferré

Ricard Gili Ferré assumeix l’alcaldia de Riudoms després de quatre anys com a portaveu del Grup Municipal d’ERC-AM a l’oposició. Gili, de 42 anys, és un fort coneixedor de l’administració pública, amb experiència a la Generalitat, els ajuntaments de Reus i Barcelona i el Consell Comarcal del Baix Camp. Periodista de formació, és doctor en Comunicació i ha treballat en diversos mitjans de comunicació i empreses privades. Ha estat vinculat a múltiples entitats de Riudoms.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: