Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mont-roig honora Sant Miquel amb la festa major

La plaça de Mossèn Gaietà i els seus voltants acolliran el VI Mercat a l'Antiga, amb espectacles diversos, tallers i contacontes

A la sortida de l'ofici hi haurà la ballada dels gegants del Barri dels Sis Carrers a la plaça A la sortida de l'ofici hi haurà la ballada dels gegants del Barri dels Sis Carrers a la plaça AJ.MONT-ROIG DEL CAMP
Festa Major Maria J. Ramos/El Punt Avui
Divendres, 29 Setembre 2017 08:47

El pregó de la mont-rogenca Pilar Mendoza i Vall va donar ahir el tret de sortida a la festa major de Sant Miquel que Mont-roig celebrarà fins diumenge. Avui, dia central de la festa, hi haurà els actes més solemnes, com ara la missa, la ballada dels gegants i també la inauguració de les noves pistes de pàdel a la zona esportiva amb tornejos, partits oberts i inflables per a la canalla.

Demà l’activitat esportiva es traslladarà al nou camp de gespa, que s’inaugurarà amb la presentació del futbol de base. Mentrestant, a la plaça de Mossèn Gaietà i als carrers del voltant s’obrirà el VI Mercat a l’Antiga, que inclou espectacles d’animació, música, contacontes, tallers..., en un atapeït programa fins diumenge, quan encara s’hi sumarà la II Mostra d’Entitats. Una festa Holi, els àpats populars i les cites musicals completen el programa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: