Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fúmiga, Ginestà i Mama Dousha encapçalen el cartell de Barraques Reus 2024

El gruix de concerts tindrà lloc durant els dies 21,22 i 23 de juny en el marc de la Festa Major de Sant Pere

Imatge de la presentació dels concerts de la Festa Major de Sant Pere 2024 Imatge de la presentació dels concerts de la Festa Major de Sant Pere 2024 AJUNTAMENT DE REUS
Festa Major Abel Casanovas
Dijous, 11 abril 2024 16:05

L’Institut Municipal Reus Cultura, juntament amb la coordinadora de Barraques Reus i Nit de Marxa, han presentat aquest dijous al matí en roda de premsa el programa de concerts previstos per la Festa Major de Sant Pere 2024.

El gruix de concerts es concentra durant els dies 21, 22 i 23 de juny amb les actuacions de Ginestà, El Pony Pisador, iFescat Goes Punk, És Cosa de 3 i els percussionistes Bombastik el primer dia. L’endemà arribaran La Fúmiga, El Senyor Oca, La Cosina, Meli Perea, El Cantante del Greco I Insània Circ. Tancaran les Barraques 2024 Amygdala, Mama Dousha i Paula Fitzz.

Pere Garcia, de la coordinadora de Barraques Reus, explica que “enguany s’amplien horaris i es deixa més espai entre concerts”. Garcia destaca que “Barraques es una llançadora per grups emergents i aquest any recuperem aquest espai”.

Dídac Masdéu, també de la coordinadora, ha desgranat les novetats d’aquesta pròxima edició, com la descentralització i creació d’una nova zona de restauració “per a qui vulgui descansar i recarregar piles”. A més, hi haurà un punt lila per garantir un espai lliure d’agressions.

Barraques 2024 a preu popular

Des de la coordinadora ja s’ha anunciat que les Barraques 2024 seran de pagament, “els pressupostos provenen de l’assistència i, a causa de l’increment de preu dels equips de música, aquest any seran de pagament”, explica Masdéu.

L’assistència als concerts tindrà un preu popular de 3 euros i de 6,5e l’abonament per tres dies, els quals només es podran adquirir per internet. Els menors de 16 anys podran entrar gratuïtament, sempre què ho facin acompanyats i autoritzats per un adult.

Més música per Festa Major

Prèviament a la celebració de Barraques 2024, la música per a Festa Major de Sant Pere ja ressonarà des del dia 15 de juny amb un concert a la plaça de la Llibertat, a càrrec de Lal’ba, finalista del Sona9 2021 i 31 FAM.

A més, el dimarts 25 de juny hi haurà el concert vermut a La Palma amb Trèvol, a les 18.30 h el concert familiar, a la plaça d’Anton Borrell, amb Folkids i un concert i ball de gala, a les 19:00 h i a les 22:30 h, a la plaça de la Llibertat, amb l’Orquestra La Principal de la Bisbal.

El dimecres 26 de juny, tindrà un nou concert vermut amb Betzuca, a les 13 h a La Palma, i a la nit, a partir de les 00:30 h, el concert de La Nit de fer l’Índiu a la plaça del Mercadal.

L'endemà, es farà el concert vermut, amb Sidral Brass Band, a les 13 h, també a la Palma, i a la nit, a les 21:30 h, el ball de gralles amb Les Antines i Canya d'Or a la plaça d’Anton Borrell. A més, hi haurà el sopar de Bou i Arròs amb Joan Marcià, a partir de les 21:30 h, a la mateixa plaça.

Les revetlles

El divendres 28 de juny, arribarà el dia de les revetlles, amb el concert vermut i la Banda de la Festa Major, al migdia, i les orquestres Atalaya, a la plaça d’Anton Borrell (a partir de les 23:00 h); La Cosa Nostra i The Txandals, a partir de la mitjanit a la plaça de la Llibertat; amb la Nit de Marxa i, finalment, amb Petra Dance Festival, al parc de la Festa i en el que serà la revetlla electrònica d’aquest Sant Pere.

Finalitzant amb la música de la Festa Major, el dia 29, hi haurà les actuacions de La Nit del Canet i Dj Nàtura, a la plaça de la Llibertat.

Una programació que, tal com defineix el regidor de Culura, Daniel Recasens, és “completa, atractiva i variada a més d’interessant ja que contempla diverses sensibilitats”. Recasens ha fet una crida a la ciutadania perquè “en gaudeixi”.

Arriba la Nit de Marxa

En aquesta edició de les Festes de Sant Pere també tindrà espai La Nit de Marxa, el dia 28 de juny al Parc Mas Iglèsias, un espai que segons explica Nacho Pascual, responsable d’aquesta activitat, “ens volem fer nostre”.

La Nit de Marxa comptarà amb una programació especial que s’inclourà en la cloenda de les activitats programades per “Reggus” en la seva 30a edició. Enguany, visitaran la ciutat artistes jamaicans de “primer nivell” com són Ranking Joe, Prince Alla i Adala, grup amb “més projecció en el món del reagge”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: