Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salsa, pintura i tardor, aquest diumenge a Altafulla

La mostra artística 'Art al Carrer' segueix la seva singladura a la tardor, amb la col·laboració del grup de música La Mulata

Imatge d'arxiu de la mostra 'Art al carrer' d'Altafulla Imatge d'arxiu de la mostra 'Art al carrer' d'Altafulla ARXIU / INFOCAMP
Art Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Octubre 2021 17:53

Després de l’èxit de les primeres edicions d’estiu, la mostra 'Art al Carrer' segueix la seva singladura a la tardor. Serà aquest diumenge 3 d'octubre, de 10 a 15h, al Camí de l'Ermita s/n. Per celebrar l’entrada a l’estació de la malenconia, el grup La Mulata actuarà al vermut musical, tal com diuen ells, amb molt de sucre i cafeïna.

La Mulata és un projecte musical amb esperit lliure i vocació tropical que revisita estils mestissos des d’una òptica catalana. La banda presentarà el seu nou format de banda, en primícia en el marc de la mostra 'Art al Carrer'. Autors de dos discs, Marenga i Tròpic del Mediterrani, La Mulata promet fer ballar a tots els assistents aquest diumenge.

La secretària del Cercle Artístic d’Altafulla i organitzadora de la mostra, Laura Pijuan, explica que “estem il·lusionats i amb moltes ganes de treballar i fer la fira més gran. La resposta del públic ens ha demostrat que val la pena apostar per les arts plàstiques sense por. Acostar la cultura al públic sempre té una resposta positiva a tots els nivells, com per exemple el fet que La Mulata hagi decidit col·laborar amb nosaltres, cosa que ens fa una il·lusió molt gran”

'Art al Carrer' ha incorporat nous col·laboradors tals com la ceramista torrenca Sybille Strodhoff, en una clara aposta per la cultura. La convocatòria d’aquest octubre coincideix amb una exposició de l’artista altafullenc Paul Waring, 'A journey through light at the speed of time',  a la Pallissa de l’Era del Senyor.

Durant tot el matí s’oferiran activitats per a nens i grans, com el Taller de pintura a l’aire lliure a càrrec de Jordi Roig Morera i una xerrada sobre art titulada 'Parlem del temps?', a càrrec de la historiadora Isabel Ràfols.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: