Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 3.000 persones visiten l'exposició 'Cosmos', de Mayte Vieta, al Castell de Vila-seca

La propera exposició que es podrà veure al Castell serà 'El ressò del silenci, del vila-secà Jordi Forniés, que s'inaugurarà el 2 de desembre

Imatge d'una visita a l'exposició 'Cosmos. Mirar a la foscor entre les estrelles', de Mayte Vieta (a la dreta de la imatge) Imatge d'una visita a l'exposició 'Cosmos. Mirar a la foscor entre les estrelles', de Mayte Vieta (a la dreta de la imatge) AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Art Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Novembre 2022 13:14

L'exposició 'Cosmos. Mirar a la foscor entre les estrelles' de Mayte Vieta”, que s’ha pogut visitar al Castell de Vila-seca des del dia 8 de juliol fins el passat 13 de novembre, ha acollit un total de 3.015 visitants.

Del nombre de visites realitzades durant aquests quatre mesos, un 25% han estat joves, concretament menors de 18 anys; el 70% han estat visitants d’edats compreses entre els 18 i els 59 anys i el 5%, majors de 60 anys. Pel que fa a la procedència, un 33% són gent del municipi de Vila-seca, un 52 % de la resta de Catalunya i un 15% d’altres poblacions d’Espanya i fins i tot d’Europa.

Cal recordar que aquesta exposició, la quarta que s'ubica al Castell de Vila-seca fruit del conveni de col·laboració amb la Fundació Vila Casas, ha convidat als visitants a viatjar a llocs llunyans que es parlin de l’univers, la terra, la natura i la seva conservació. Les fotografies de l’artista, internacionalment reconeguda, tenen com a intenció retenir el temps, crear inquietud a l’espectador, a través de la imaginació i els somnis, de manera que el treball que s’ha pogut veure al Castell és fruit de la seva experiència personal.

Pròxima exposició: El ressò del silenci' de Jordi Forniés

La propera exposició que es podrà veure al Castell de Vila-seca serà 'El ressò del silenci', del vila-secà Jordi Forniés. La data d’obertura serà el proper 2 de desembre i finalitzarà el 26 de febrer de 2023.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: