Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 5.000 espectadors omplen els carrers del Morell per la 9a PrimaverArt

El certamen tanca el seu desè aniversari assolint unes xifres “mai vistes”

Imatge d'una de les actuacions del PrimaverArt Imatge d'una de les actuacions del PrimaverArt PEP RODRÍGUEZ
Art Redacció Infocamp
Dilluns, 08 abril 2024 11:10

La mostra d’arts escèniques al carrer del Morell continua creixent any rere any. En aquesta 9a edició, fins a més de 5.000 espectadores i espectadors han acudit al Morell des de dijous dia 4 i fins ahir diumenge dia 7 per gaudir dels catorze espectacles de circ, música, dansa i teatre a l’aire lliure.

Des de la regidoria de Cultura i festes de l’Ajuntament del Morell, Miquel Roig, ho defineix com un “orgull i un èxit pel Morell i la cultura” i destaca que cada any “el nombre de persones ha anat creixent consolidant així un festival referent al territori”.

Així mateix, els tècnics de la regidoria, David Ayza i Oriol Figueras, també valoren molt positivament la resposta de la gent: “Intentem portar sempre espectacles diversos, de tots els gèneres i pensats per a totes les edats i aquest 2024 la resposta de petits i grans ha tornat a ser molt i molt bona”.

L’alcalde, Eloi Calbet, també es mostrava molt satisfet davant una nova edició que cataloga d’èxit rotund: “És molt i molt emocionant veure els carrers i espais del Morell tan plens com aquest cap de setmana per, un any més, gaudir de la cultura a peu de carrer amb propostes tan potents com les que hem pogut veure”.

Entre les cites amb més afluència hi ha hagut la Fàbrica de Talents, on actuen molts joves morellencsi dels pobles de l’entorn, i les propostes de circ com Mute, Zloty, Latas, La piedra de madera o la proposta de dansa Amal.

Participació dels alumnes de l’institut

Un any més, i per tercer any consecutiu, un grup d’alumnes de l’INS El Morell han participat en algunes tasques organitzatives. Una iniciativa que s’emmarca en un conveni de col·laboració entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’ajuntament morellenc en relació amb el Projecte de Servei Comunitari. Una experiència per a joves d’ESO que vol promoure el seu compromís cívic i les seves competències socials i ciutadanes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: