Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà estrena una rua de platja per Carnaval

En total van participar una desena de carrosses i una comparsa 

Una de les carrosses participants al Carnaval de Roda de Berà. Una de les carrosses participants al Carnaval de Roda de Berà. CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Febrer 2017 17:49

Enguany, el Carnaval de Roda de Berà, presentava una novetat. Es tracta de la rua de platja que va tenir lloc el passat dissabte, al migdia, des de la plaça Luis del Olmo fins arribar al passeig de Costa Daurada. Van participar un total de set carrosses i una comparsa que, a la plaça de Sant Jaume, els hi esperava un vermut final.

Com a tradició, la gran rua de Carnaval va arribar el mateix dissabte però per la tarda on els participants van recórrer els principals carrers del nucli urbà entre núvols de confeti i a ritme de la música fins arribar a la plaça de l’Ajuntament. Allà el Rei Carnestoltes va llegir el seu pregó. Per la nit es va donar pas a una llarga festa de Carnaval amb el grup Shakata. Diumenge va ser el torn de la rua infantil.

Canvis en l’enterrament del Rei Carnestoltes

Arran de la defunció de Ramón Cañabete, membre actiu de Ball de Diables des dels inicis, l’entitat ha decidit anul·lar part de l’enterrament del Rei Carnestoltes del proper dimecres de Cendra. En el seu lloc, a partir de les 17:30h es durà a terme a la plaça de la Sardana un petit acte d’homenatge on es farà un minut de silenci i es llençaran tres coets al cel. Seguidament s’encendrà una foguera per tal que tots aquells nens i nenes que portin la sardina puguin fer la crema i es repartirà xocolata desfeta i coca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: