Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Publiquen un llibre sobre els atractius de Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant

Les imatges i el discurs visual són del fotògraf Rafael López-Monné; i el relat literari, de l’escriptora Joaquima Nolla

Imatge de las fortificacions d'Alcanar i l'eléctrica de Vandellòs Imatge de las fortificacions d'Alcanar i l'eléctrica de Vandellòs RAFAEL LÓPEZ-MONNÉ
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Novembre 2018 12:37

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Arola Editors han editat el llibre ‘Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant’, una publicació que té la intenció de “recrear la mirada reposada del lector que cerca fruir amb la visió dels espais més significatius i rellevants del municipi”, tal com explica l’alcalde, Alfons Garcia. Amb la finalitat de ressaltar els trets definidors i identitaris de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’Ajuntament va encarregar al reconegut fotògraf i geògraf Rafael López-Monné l’elaboració d’un ampli reportatge que reflectís les característiques més importants del terme.

Amb aquest llibre, assegura l’alcalde del municipi, els lectors podran “delectar-se detingudament en la bellesa plàstica, la composició, la llum, els enfocaments i molts altres detalls que Rafael López-Monné acostuma a reflectir en les seves imatges”.

El document gràfic ve acompanyat d’unes referències mínimes, però molt definitòries, dels diferents espais que es poden observar. L’obra es completa amb la visió literària de la professora i escriptora Joaquima Nolla Gasulla, que ha bastit un relat titulat ‘Del blau al verd’, que reuneix els principals referents del territori, tant físics com llegendaris. Els textos s’ofereixen en català, castellà, anglès i francès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: