Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Compartir i ser solidari, principals objectius de la campanya de Nadal a Tarragona

Durant els propers mesos es faran més de 140 activitats nadalenques a Tarragona i els seus barris / Els ‘Nadals musicals’ seran els protagonistes amb una 40a d’actuacions

Encesa de l'arbre de Nadal a Tarragona de l'any 2015 Encesa de l'arbre de Nadal a Tarragona de l'any 2015 CEDIDA
Cultura Laia Molné
Dimecres, 28 Novembre 2018 12:28

El Nadal arriba a Tarragona amb més de 140 activitats repartides des de finals de novembre fins a l’11 de gener del 2019. Els actes estan dividits per tota la ciutat inclosos els barris i les zones de llevant i ponent per aconseguir “diversificar les activitats i fer que tots els comerços hi participin”, tal com puntualitzava la consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando. En total, 136 comerços participen en ‘La Gimcana dels aparadors de Nadal’, els ‘Nadals musicals’ o els concursos d’aparadorisme que es faran en tota la ciutat.

Enguany el lema principal de la campanya de Nadal és ‘Tarragona, un Nadal per compartir’ i d’aquesta manera s’intenta posar èmfasis en la necessitat de ser solidari. Entre les activitats que es realitzaran, moltes d’elles amb un caire solidari, la consellera de Comerç ha volgut destacar els ‘Nadals musicals', com el gran protagonista. Amb més de 40 actuacions repartides per tota la ciutat i els barris els visitants i possibles compradors podran gaudir de diferents estils musicals en directe.

Les festes començaran aquest divendres 30 de novembre a les 17:30h amb l’Encesa de Llum de Nadal, que se celebrarà a Rambla Nova, entre la Font del Centenari i l’estàtua dels Despullats. L’acte s’iniciarà amb una actuació sorpresa per tots aquells primers assistents que s’acostin a l’espai. De manera paral•lela, a la plaça de Corsini, s’oferirà pa amb oli i xocolata. Seguidament, un altre cop a la Rambla, el grup infantil Xip-Xap amenitzarà la festa amb l’espectacle ‘Que peti la plaça!’. L’encesa de les llums de Nada serà l'encarregada de cloure la festa, a partir de les 19:30h. 

Presentació del cartell de Nadal i els dibuixos creats per la Fundació Topromi

NadalTgn2

Un cartell per compartir

El cartell promocional de les festes de Nadal d’enguany ha estat creat per la Cooperativa El Far, treballant conjuntament amb la Fundació Topromi, on persones amb diversitats funcionals han creat als tallers de creativitat dibuixos sobre que significa per ells el Nadal. Aquestes il·lustracions s’han plasmat en un cartell conjunt, dissenyat en verd i vermell, colors típics de la festivitat, on els elements volen expressar la intenció de compartir i ser solidari, tal com destacava Elvira Fernando. La representant d’El Far, Cristina Rodríguez, ha destacat que treballar amb la Fundació Topromi ha estat “donar veu a persones molt creatives i ajudar-les a mostrar els seus treballs”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: