Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Visites guiades amb tast i activitats per a infants al Museu d'Alcover

El dissabte 8 de desembre es faran dues visites guiades gratuïtes al museu del municipi, les sessions seran a les 11 i les 12h

Part de les visites guiades que s'organitzen al Museu d'Alcover Part de les visites guiades que s'organitzen al Museu d'Alcover CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 07 Desembre 2018 09:10

El Museu d'Alcover proposa, per aquest pont de desembre, dues visites guiades gratuïtes el proper dissabte 8 de desembre a les 11 i a les 12h.

Per una part, el Museu d'Alcover ha creat una activitat per a gaudir en família del patrimoni paleontològic de la ciutat. L’aventura comença quan el públic s'endinsa en un antic mar tropical i el conte 'El Peix Pedra' fa descobrir als espectadors l’enigmàtic món dels fòssils marins del Triàsic descoberts a Alcover-Mont-ral. També es realitza una rèplica amb guix del fòssil més gran de l’exposició per prendre a casa i pintar. La visita en família també inclou la passejada interactiva per l’altra exposició del museu: 'Ca Batistó, modernitat burgesa'. Als més grans se'ls obsequiarà amb un tast de cervesa artesanal La Rosita. No cal fer reserva prèvia però l'aforament és limitat. La visita es realitzarà el dissabte 8 de desembre a les 11h i tindrà una durada de 45 minuts.

Per l'altra banda, el museu proposa pel públic adult la visita a les dues exposicions que acull la casa noble de Ca Batistó. És podrà visitar la col·lecció de  fòssils marins descoberts a l’entorn de les Muntanyes de Prades i també es podrà fer una visita teatralitzada sobre la vida burgesa d’una família benestant en el trànsit del segle XIX al XX. Per finalitzar s'oferirà un tast de cervesa artesanal La Rosita. La visita es farà el dissabte 8 de desembre a les 12h i tindrà una durada de 45 minuts. Caldrà presentar-se a la recepció del museu deu minuts abans de la visita.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: