Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Presentació del llibre 'Del Morell, parlem-ne'

Serà aquest dijous 18 d'abril, a les 19h, i a la sala d'actes de l'Ajuntament del Morell / Per Sant Jordi es presentarà un conte sobre el Ball de diables petits del Morell

Portada del llibre 'Del Morell, parlem-ne', de Josep Bultó Vidal Portada del llibre 'Del Morell, parlem-ne', de Josep Bultó Vidal CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 18 abril 2019 08:00

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, el Morell acollirà la presentació de dos llibres. El primer acte tindrà lloc, aquest dijous 18 d'abril, a les 19:00h, i a la sala d'actes de l'Ajuntament del Morell, amb la presentació del llibre 'Del Morell, parlem-ne', de Josep Bultó Vidal.

La segona presentació es realitzarà el mateix dia de Sant Jordi, 23 d'abril, a les 18.30h, i als jardins de l'Ajuntament del Morell. Es tracta d'un conte de l'Associació Cultural Embruix sobre el Ball de diables petits del Morell, titulat 'Foc a la metxa!'. L'ha escrit Ramon Gasull i la il·lustració ha anat a càrrec de Debonatinta. Aquest acte, a més, comptarà amb una contacontes i hi haurà una encesa final.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: