Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'escriptora Maria Sanplà presenta la novel·la 'Déjà lu, Helena' aquest divendres a Reus

L'acte tindrà lloc, a les 19h, a la Biblioteca Central Xavier Amorós

Maria Sanplà va presentar la novel·la aquest dijous a Tortosa, acompanyat de l'escriptor Jesús M.Tibau Maria Sanplà va presentar la novel·la aquest dijous a Tortosa, acompanyat de l'escriptor Jesús M.Tibau LA BANYA EDICIONS
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 16 Març 2023 21:29

L’escriptora Maria Sanplà presentarà aquest divendres a la ciutat de Reus la seva última novel.la 'Déjà lu, Helena', editada per La Banya Edicions. Després de l’èxit assolit a les presentacions a altres municipis catalans com la ciutat de Barcelona, Mataró, Argentona, Cabrils, Vilassar de Mar o Tortosa, l’autora arriba per a descobrir al seu públic lector i als amants de les lletres en general aquesta obra que ja va per la segona edició.

La presentació del llibre tindrà lloc aquest divendres 17 de març, a les 19h, a la Biblioteca Central Xavier Amorós. En aquest acte intervindran com a presentadors l’escriptora Montse Farrés i l’editor i escriptor Òscar Ramírez-Dolcet.

Sobre l’obra i l’autora

Després de l’èxit assolit amb la seva primera obra, publicada el 2017, Maria Sanplà torna al mercat editorial amb un llibre editat per La Banya Edicions que captivarà al lector des del primer moment, amb un missatge clar i directe, sense ornaments i abastant situacions plenes de dicotomies per a la protagonista, la Paula.

Maria Saplà és el pseudònim de Maria Planas, nascuda a Vilassar de Dalt i dedicada de ple a la filologia, la correcció i la traducció de la llengua i la literatura. També ensenya recursos literaris a futurs escriptors a través de cursos i tallers, una activitat que complementa amb la seva trajectòria com a escriptora.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: