Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Fitzroy' de Galceran i Belbel, un 'Shakespeare' i l'última gira de Dagoll Dagom als Teatres de Valls

Les entrades per als tres espectacles, caps de cartell de la programació de tardor, es posaran a la venda amb l'abonament, a partir del 7 de juny

 'FitzRoy: Quatre dones al límit' arriba el 7 d'octubre al Centre Cultural Municipal de Valls 'FitzRoy: Quatre dones al límit' arriba el 7 d'octubre al Centre Cultural Municipal de Valls CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 01 Juny 2023 20:26

La venda dels abonaments dels Teatres de Valls per a la temporada de tardor s'iniciarà el proper dimecres 7 de juny. Els tres espectacles inclosos en l'abonament seran 'FitzRoy: Quatre dones al límit', amb Jordi Galceran (autor) i Sergi Belbel (director), el 7 d'octubre; 'Ricardo III', de la companyia Atalaya, l'11 de novembre; i 'L'alegria que passa', de la gira de comiat de Dagoll Dagom, el 2 de desembre. Tots tres faran parada al Centre Cultural Municipal.

La regidora de Cultura en funcions, Laia Castells, ha explicat que aquesta temporada s'ha avançat al calendari la possibilitat d'adquirir els abonaments perquè els espectadors puguin planificar la nova temporada abans de l'estiu. Castells també ha destacat que "els tres espectacles estan rebent crítiques excel·lents" i això fa que moltes persones ja s'hagin interessat per la possibiltiat d'adquirir les entrades.

Laia Castells i Vanessa Gatell

La regidora Laia Castells i la tècnica Vanessa Gatell han presentat els espectacles (J.C.)

Quatre alpinistes al límit...

La tècnica de la Xarxa de Cultura, Vanessa Gatell, ha donat detalls sobres els espectacles que seran caps de cartell aquesta temporada. 'FitzRoy: Quatre dones al límit' és una barreja de comèdia i drama protagonitzada per quatre escaladores que estan a mig ascens d'aquesta muntanya de la Patagònia. "El mal temps fa que s'hagin de parar, abans d'arribar a fer el cim, i aquesta situació posa les dones al límit", explica Gatell, que remarca el repartiment de luxe de l'obra, amb Sílvia Bel, Sara Espígul, Míriam Iscla i Natalia Sánchez. Totes quatre romandran juntes en escena durant la representació.

Un Shakesperare d'Atalaya

El segon dels espectacles de l'abonament arriba l'11 de novembre de la mà de la companyia Atalaya, que presenta 'Ricardo III', un Shakespeare en estat pur. La companyia sevillana, que va ser Premi Nacional de Teatre per la seva impecable trajectòria, arriba a Valls sota la direcció de Ricardo Iniesta i els intèrprets Jerónimo Arenal, Carmen Gallardo, Joaquín Galán, Lidia Mauduit, Silvia Garzón, Manuel Asensio, Raúl Vera, María Sanz i Enmanuel García.

Amb Ricardo III, Shakespeare aconsegueix un retrat perfecte de la tirania. Fa un estudi del mal i de l'ambició desmesurada d'un individu que subordina el poder a tota la resta, sense tenir en compte els mitjans per aconseguir-lo: enganys, traïcions i, sobretot, assassinats.

El comiat de Dagoll Dagom

La tercera proposta per l'abonament de tardor arribarà el 2 de desembre de la mà de la companyia Dagoll Dagom. Serà amb el musical 'L'alegria que passa', una reflexió sobre la llibertat individual i col·lectiva basada en l'obra de Santiago Rusiñol i interpretada per Mariona Castillo -que substitueix Àngels Gonyalons a la gira-, Jordi Coll, Cisco Cruz, Júlia Genís, Eloi Gómez, Pol Guimerà, Maria Molins, Basem Nahnouh i Pau Oliver. Aquest serà l'últim espectacle que la companyia portarà als escenaris.

L'espectacle neix d'un conte d'arrels clàssiques però d'empremta contemporània, que presenta un poble gris, monòton i industrial que veu trencada la seva rutina per l'arribada d'un gran espectacle musical. La companyia ha sigut contractada per l'alcalde del poble i propietari de l'única fàbrica en tota la població. Joan, el fill de l'alcalde que és a punt de casar-se amb la seva parella Lina, s'enamora de la gran estrella Zaira i vol fugir amb ella lluny del poble gris. Zaira, en canvi, està esgotada de ser nòmada i desitjaria quedar-se al poble i portar una vida amb tranquil·litat. Al seu costat Puck, l'agressiu mànager, la maltracta creient-la de la seva propietat i li exigeix que continuï.

Els abonaments

Els abonaments es posaran a la venda el dimecres 7 de juny, a partir de les 10 h, a les taquilles del Teatre Principal. En aquest punt de venda es podran obtenir fins el dimarts 13 de juny de 12 a 14 i de 18 a 20 h i del 14 al 23 de juny de 18 a 21 h. També es podran adquirir les 24 hores del dia a través de la pàgina web municipal, www.valls.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: