Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La final de PortAutors/es, aquest dissabte al Teatret del Serrallo

Els sis finalistes actuaran a la gala final, a les 18 hores

Els sis finalistes de PortAutors/es actuaran a la gala final dissabte 18 de novembre a les 18 hores Els sis finalistes de PortAutors/es actuaran a la gala final dissabte 18 de novembre a les 18 hores PORT TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 17 Novembre 2023 18:16

El Teatret del Serrallo serà l'escenari aquest dissabte 18 de novembre de l'actuació dels sis finalistes de PortAutors/, la mostra musical del Port de Tarragona.

La gala, que arrencarà a les 18 hores, comptarà amb les actuacions de sis nous talents del territori: Enric Ez, Laaza, Núria Duran, Marina Villegas, Eloi Duran i Elena García.

La presentació de la gala anirà a càrrec de la periodista musical Sílvia Petit i es comptarà amb l’actuació del guanyador del PortAutors/es de l’any passat, Gabriel Kazz.

Es pot assistir a la gala gratuïtament amb invitació a la plataforma https://entradium.com/events/mostra-final-portautors-es-2023

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: