Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover obrirà la temporada d’hivern-primavera amb l’artista Joan Català

La programació es completarà amb propostes com Camerata XXI, Projecte Ingenu, Els Pirates Teatre i el Cicle Gaudí

Imatge de Joan Català Imatge de Joan Català AJUNTAMENT D'ALCOVER
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Febrer 2024 11:03

L’Ajuntament d’Alcover ha presentat la seva programació per la temporada d’hivern-primavera amb tot un seguit d’activitats que es desenvoluparan al Convent de les Arts. El municipi acollirà activitats des del 3 de març fins al 29 de juny.

Programació

La temporada s’obrirà el dia 3 de març amb Joan Català, l’artista portarà al Convent de les Arts l’espectacle de circ “Idiòfona”. Es tracta d’una proposta que es va crear en residència artística, tal com es farà amb altres cinc projectes més que es presentaran a Alcover en el marc d’aquesta programació.

Les propostes teatrals tenen un pes important en les residències, i arriben al Convent de les Arts de la mà de la companyia Projecte Ingenu amb la preestrena de El cop desert el dia 2 de juny. A més, els Pirates Teatre estrenarà la proposta “La Cuina” el dia 15 de juny.

La programació també compta amb música KM 0, concretament amb tres propostes que s’estrenaran a Alcover després de residir al Convent de les Arts. El dia 7 d’abril es presentarà “Amb veu de Gea”, de Xhoros!. El dia 26 de maig l’Orquestra Camerata XXI portarà a l’escenari “L’invent de la Doctora Larsen”, interpretat per nou músics. També hi haurà la presentació de Il Teatro alla Moda el dia 9 de juny, de Teatre de les Comèdies, es tracta d’una obra en català de nova direcció.

El Cicle Gaudí de cinema encara té un paper destacat en la programació amb la projecció de pel·lícules recentment guardonats als Premis Gaudí, com ara Upon Entry de Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vasquez el 24 de febrer; El mestre que va prometre el mar de Patricia Font el dia 23 de març; Saben aquell dirigida per David Trueba el 27 d’abril; Un amor d’Isabel Coixet el 19 de maig i Robot Dreams, dirigida per Pablo Berger el dia 29 de juny.

El dia 18 de maig serà el torn de la Nit dels Museus, on es podran descobrir noves propostes del Museu d’Alcover al voltant del Triàsic i l’explosió de vida. Des d’allà arrencarà la 8a edició del cicle d’arts visuals “Parlem Contemporani?”, en un itinerari que anirà enllaçant diferents propostes artístiques fins a arribar al Convent de les Arts.

A més, destaca el projecte Visitmuseum de presentació de nous recursos virtuals amb el suport de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural; i d’altres propostes per seguir aprofundint en el patrimoni cultural d’Alcover.

Sobresurt també l’espectacle familiar Un tros de pa, programat el 21 d’abril, de la Cia. Les Pinyes, “un viatge de companyonia i solidaritat on la farina, la massa i el pa prenen forma i vida per gaudir d’una experiència visual i sensitiva”.

 Actes pel 8M

La temporada d’hivern-primavera d’Alcover també ha preparat activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març.

El mateix 8M, es durà a terme la inauguració de l’exposició (In)visibles i (o)cultes que “posa el focus sobre 24 dones científiques que han estat silenciades per raó de gènere”.

L’endemà tindrà lloc l’espectacle de dansa “Enclaves Libres”, a càrrec de la companyia Evohé.

Per a més informació i entrades es pot consultar a https://conventarts.com/ i https://www.alcover.cat/

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: