Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El GTP de Valls fa una crida a actors masculins per participar en el Ball de Vells

L'actor Fermí Fernández assumirà la direcció del Ball, alhora que interpretarà el paper de mestre

El Ball de Vells de Valls, en una imatge d'arxiu El Ball de Vells de Valls, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 27 Març 2024 12:36

El Grup del Teatre Principal de Valls treballa, des de fa setmanes, en la nova edició del Ball dels Vells. Des del passat mes de febrer, que l’entitat es va desplaçar fins a Tarragona per tal de realitzar un curs de versots a càrrec d’Oriol Grau i Fermí Fernàndez, que l’activitat a can GTP s’ha intensificat de cara a l’edició del Ball dels Vells d’enguany.

És per això que el GTP obre les portes de l’entitat a totes aquelles persones que sempre s’han mostrat interessades en formar part del Ball dels Vells en qualsevol de les seves tasques; fent una crida, especial, a totes aquelles persones de gènere masculí i majors d’edat que vulgui formar part del ball parlat. Es poden posar en contacte amb l’entitat a través del seu correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Per altra banda, la companyia teatral feia temps que buscava una figura externa que pogués assumir les tasques de direcció i mestre del ball del Ball dels Vells. És per això que, l’actor i director Fermí Fernàndez del Ball de Dames i Vells de Tarragona assumirà aquestes funcions tot aportant “un aire fresc al ball i un punt de vista diferent, avalat per la seva experiència al ball genuï de Tarragona”.

Des del GTP asseguren que l’edició d’enguany vindrà carregada de novetats i sorpreses, consolidant el Correvells com acte previ a la Festa Major i el Ball parlat com a eix vertebrador de l’edició d’enguany.

Sobre el Ball de Vells

El Ball dels Vells és un ball parlat de caràcter popular que exposa les desavinences de quatre matrimonis formats per uns vells casats amb unes dames joves, on hi apareixen unes autoritats fingides i uns dimonis burlescos. El ball surt al carrer durant la Festa Major de Sant Joan.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: