Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pavelló Poliesportiu de Constantí es prepara pels Jocs del Mediterrani

El projecte té un preu de licitació que supera els 200.000 euros

Imatge del Pavelló Esportiu, que es remoledarà pels Jocs del Mediterrani 2018 Imatge del Pavelló Esportiu, que es remoledarà pels Jocs del Mediterrani 2018 CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 24 Març 2017 10:47

L’Ajuntament de Constantí ha aprovat la licitació de les obres de millora del Pavelló Poliesportiu Municipal. El projecte inclou seguit d’actuacions que s’emmarquen en les tasques d’adequació de l’equipament de cara a la celebració dels Jocs del Mediterrani 2018 i suposarà la intervenció més important que s’ha fet a la instal·lació des de que es va inaugurar l’any 2001. En total, té un preu de licitació de 213.097€, dels quals la Diputació aporta un 45% (96.731€) i el consistori se’n fa càrrec de la resta.

Les obres es preveuen que comencin a l’agost i duraran aproximadament tres mesos. Els treballs contemplen actuacions d’adequació de la sala de calderes, per instal·lar-hi uns serveis higiènics sanitaris, i la millora de la ventilació de la pista principal. També es preveu la reforma de la coberta amb la instal·lació de plaques solars, per generar ACS (aigua calenta sanitària), i l’ampliació de les portes de sortides d’emergència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: