Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Obres de millora al pavelló Joana Ballart de Valls

Les millores permetran millorar les instal·lacions del pavelló i adaptar-lo als requeriments com a seu dels Jocs

Imatge de l'exterior del pavelló Joana Ballart de Valls Imatge de l'exterior del pavelló Joana Ballart de Valls CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Novembre 2017 17:21

Les obres de millora del pavelló esportiu municipal Joana Ballart que, en total, comportaran una inversió de 146.068,51 euros –IVA inclòs- estan entrant en la recta final. Aquestes obres, que compten amb el finançament de la Diputació de Tarragona, permetran, a més de millorar les instal·lacions del pavelló, adaptar-lo als requeriments com a seu dels Jocs del Mediterrani. Les obres inclouen l’execució de millores als sistemes de seguretat i contra incendis del pavelló, la renovació de tancaments i l’adequació d’una sala de la primera planta del Joana Ballart.

L’empresa Asistacasa 2005 està realitzant els treballs de millora de les instal·lacions dels sistemes de protecció contra incendis, anti intrusió i enllumenat d’emergència –per un import de 45.324,28 euros-. L’empresa DP2 Global Service gestiona, per un import de 17.756,53 euros, la millora de la instal·lació elèctrica i d’il·luminació de la sala multiús del pavelló i els treballs de lampisteria dels vestidors. Per altra banda, l’empresa Proviser Ibérica està duent a terme les obres d’arranjament i millora de la coberta per un import de 41.594,97 euros i, finalment, l’empresa Gilabert Miró, amb un cost de 41.392,73 euros, executa la substitució de les finestres de les façanes sud i oest i col·locació d’elements de seguretat i protecció.

Entre les millores també s’ha previst la renovació de la senyalització interior del pavelló i el repintat de diversos espais i sales, entre d’altres.

Publicitat