Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt pel KDM Beach Volley Cup de Calafell

Aquest cap de setmana es jugaran més de 150 partits de vòlei platja a Calafell

Imatge referent al torneig de vòlei platja de categories base que es disputarà aquest cap de setmana a Calafell Imatge referent al torneig de vòlei platja de categories base que es disputarà aquest cap de setmana a Calafell CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 14 Juny 2018 11:03

La tercera edició del torneig KDM Beach Volley Cup, únic torneig nacional de vòlei platja 4x4 dirigit a joves d’entre 12 i 18 anys, ja ho té tot a punt perquè es comenci a jugar a vòlei platja, aquest cap de setmana, a les platges de Calafell.

El torneig, organitzat pel Club Voleibol Calafell i KDM Events, tindrà una participació exclusivament femenina amb 255 jugadores, inscrites en 44 equips diferents provinents de Catalunya, Madrid i Andorra. La competició es dividirà en diferents categories segons l’edat de les participants; infantil, cadet i juvenil.

Aquest divendres 15 de Juny, a partir de les 17h, arrencarà el torneig amb els entrenaments oficials dels diferents equips. L'endemà dissabte, de 9 a 20h, serà el torn dels partits de la fase de grups i els concursos de precisió i freestyle. L’últim dia del torneig serà el diumenge, quan durant tot el mati es jugaran els partits de la fase final. No serà fins les 15h que començaran les finals de les tres categories. La competició conclourà amb l’entrega de trofeus, a partir de les 17h, a la pista central.

L’esdeveniment és un exemple de l’aposta de Calafell pel turisme esportiu i l’objectiu de desestacionalitzar la temporada turística ja que totes les participants, entrenadors, familiars i arbitres s’allotjaran en hotels del municipi.

Més informació i horaris dels partits a www.kdmevents.cat/cup.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: