Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tot a punt per la 18a trailSERIES Poblet-Prades nocturna

Aquest dissabte 21 de juliol se celebrarà la 18a trailSERIES Poblet-Prades nocturna

Imatge d'arxiu de la trailSERIES Poblet-Prades nocturna Imatge d'arxiu de la trailSERIES Poblet-Prades nocturna JORDI SANTACANA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 20 Juliol 2018 21:43

Dos punts tan emblemàtics com el Monestir de Poblet i la població de Prades són la sortida i l'arribada de la 18a edició de la trailSERIES Poblet-Prades nocturna, tercera prova puntuable del Circuit Kalenji trailSERIES 21k Costa Daurada 2018.

El certamen està organitzat per la Secció de Muntanya de l’Agrupació Cultural Vila-seca, amb el suport de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet i de l’Ajuntament de Prades amb la producció tècnica de Naturetime.

La cursa consta d’un únic recorregut de 20,67 quilòmetres (1.273m D+), obert a corredors i a caminadors amb sortida a les 21:00h, des del Monestir de Poblet. L’horari fa indispensable l'ús del frontal per a tots els participants.

També hi haurà un traçat familiar Start Trail 5k by Camping Prades Park als voltants de Prades, que començarà a les 22:00h i que serà completament nocturn.

Les inscripcions romanen obertes al web www.naturetime.es. També hi ha la opció de formalitzar-les a les botigues Decathlon de Reus, Tarragona i Vila-seca amb un 10% de descompte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: