Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Complex Esportiu Futbol Salou acull per primera vegada un torneig de Flag Football

Aquest esport és una modalitat de futbol americà que es juga sense placatges

Imatge d'un torneig de "Flag Football" a Sant Fruitós del Bages Imatge d'un torneig de "Flag Football" a Sant Fruitós del Bages ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 12 Octubre 2018 19:58

Del 12 d’octubre i fins al diumenge 14, el Complex Esportiu Futbol Salou acollirà per primera vegada un torneig de Flag Football. Aquest esport és una modalitat de futbol americà que es juga sense placatges. En lloc de llençar a terra al jugador contrari per tal de parar una jugada, l’equip defensor retira una de les banderes o mocadors que pengen del costat de la cintura. El Flag Football es juga en diferents modalitats segons la lliga, torneig o regió on es juga i, tot i que el reglament és pràcticament igual, hi ha algunes diferències segons qui organitza el partit. Aquest cap de setmana s’enfrontaran els millors clubs europeus en un torneig on el guanyador serà el millor equip d’Europa.

En aquest torneig al CE Futbol Salou participaran més de 300 persones repartides en 20 equips, 12 masculins i 8 femenins, amb nacionalitats d’arreu del món: Itàlia, Irlanda, UK, EUA, Dinamarca, Suècia, França, Alemanya, Àustria, Suïssa, Holanda i Espanya.

Els partits es jugaran en dos camps de gespa artificial de F11 adaptat a la normativa del Flag Football, el divendres 12 i dissabte 13, des de les 9 h del matí i fins a les 19 h de la tarda (sense descans al migdia), i diumenge 14, des de les 8 h del matí i fins a les 14.30 h. Tant els jugadors com els acompanyants s’allotjaran a les instal·lacions de Cambrils Park Sport Village.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: