El CP Calafell es deixa escapar la victòria en deu segons

Els del Baix Penedès guanyaven 2 a 0 fins que el Caldes va fer els dos gols en un fatídic minut 40 (2-2)

Imatge del partit disputat dissabte entre el CP Calafell i el CH Caldes Imatge del partit disputat dissabte entre el CP Calafell i el CH Caldes KILIAN CÀTEDRA / CH CALDES
Dilluns, 15 abril 2019 07:48

El CP Calafell Tot l'Any va deixar escapar dissabte una ocasió d'or per sumar una victòria que el distanciés de la part baixa de la classifiació de l'OK Lliga. El Calafell va encarrilar bé el partit obrint la llauna al minut 5, i marcant el segon gol poc temps després (2-0).

El Calafell va continuar controlant i dominant el partit, però tot va canviar quan, al minut 40, el Caldes escurçava distàncies (2-1) i, en l'acció següent, els visitants empataven el partit (2-2). Durant els últims deu minuts, no hi va haver reacció per part dels locals i, a més, el Caldes va animar-se per intentar endur-se la victòria, que finalment no va aconseguir.

Després d'aquest empat, el CP Calafell Tot l'Any es manté a la novena posició de l'OK Lliga, amb 27 punts, quatre per sobre de les places de descens.