Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Priorat espera el Rally Costa Daurada Legend Reus en el segon dia de la prova

Reus ha acollit aquest divendres la sortida dels més de 90 participants de la cursa / Dues passades nocturnes pels trams de la Mussara i Farena obren avui el recorregut a l'espera dels deu sectors cronometrats de demà

Sortida de la cinquena edició del Rally Costa Daurada Legend, a Reus Sortida de la cinquena edició del Rally Costa Daurada Legend, a Reus ESCUDERIA BAIX CAMP
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 08 Novembre 2019 22:18

La plaça de la Llibertat de Reus ha acollit la tarda d'aquest divendres la sortida de la cinquena edició del Rally Costa Daurada Legend Reus, una cita que es consolida enguany entre les proves de referència en l'àmbit nacional i també internacional amb la participació de prop d'un centenar de vehicles esportius clàssics i històrics.

El podi de sortida ha comptat amb la presència de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer; de la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles; de la gerent de La Fira centre comercial, Mayte Forján; així com dels responsables de l'Escuderia Baix Camp (EBC), organitzadors del ral·li. En total han estat 93 equips els que finalment han encarat la primera etapa de la cursa, els quals han afrontat dues especials cronometrades a doble passada durant la tarda-vespre d'aquest divendres, les de la Mussara i Farena.

Després del primer pas per tots dos trams i del reagrupament a la plaça de l'Univers de Reus, al costat del centre comercial la Fira, s'ha programat una segona passada totalment nocturna per l'ascensió a la Mussara des de Vilaplana i pel descens des de Farena cap a la Riba, després de les quals els participants s'havien de dirigir ja a un nou reagrupament i al parc tancat.

Dissabte arriba el plat fort del ral·li

El plat fort del Costa Daurada Legend Reus està previst per la jornada de dissabte, quan hi ha previstes 10 especials cronometrades. La sortida dels participants es farà a partir de les 8.30h des de la plaça de la Llibertat per tal de dirigir-se al parc d'assistència de Falset. A les 9.41h es disputarà el primer tram, amb sortida a la Torre de Fontaubella i final a Colldejou; després del qual arribarà el torn de la Teixeta, amb sortida des de Riudecanyes. A les 11.50h es repetiran aquests dos trams.

A partir de les 14.41h arriba el tram del Molar (una especial en bucle centrada en aquest municipi), el del Montsant (sortida a la Figuera i fins a la cruïlla de la T-714 en direcció a Cabacés) i el del Priorat (arrenca després de la cruïlla de la T-710 amb la T-711 i abans d'arribar a Torroja agafa direcció Escaladei). Aquestes tres seccions seran decisives per la cursa i es repetiran a partir de les 17.27 hores gairebé en format nocturn.

L'arribada dels primers vehicles al podi de la plaça de la Llibertat de Reus s'ha previst a partir de les 19.30h i la cerimònia de lliurament de guardons està programada per les 21.30 h.

N'hi ha que volen "reflexionar" en silenci

Durant la jornada, no tot han estat veus de suport al ral·li al Baix Camp i al Priorat. Un allotjament rural del Molar, Perxe Priorat, ha penjat una imatge a les xarxes socials amb un cartell que hi deia: "Jornada de reflexió: No volem fums ni sorolls que mos distreguin! Fora (també) aquest ral·li".

Perxe Priorat ralli

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: